2777
2789

نگرفتم

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یادش بخیر دوسال پیش همه رو تو۳۰روز گفتم و اولش۱۴تا نیت رو تو برگه نوشتم

یکسال گذشت باخودم گفتم همش دروغه حیفه زمانم

الان۲سال گذشته به همش بجز یکی رسیدم😭خدایا شکرت

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
یادش بخیر دوسال پیش همه رو تو۳۰روز گفتم و اولش۱۴تا نیت رو تو برگه نوشتمیکسال گذشت باخودم گفتم همش در ...

چه جالب بعد چند مدت رسیدین به خواسته هاتون ؟ اون یکی که نشده از نشدنش خوشحالی یا هنوز منتظری بشه ؟

چه جالب بعد چند مدت رسیدین به خواسته هاتون ؟ اون یکی که نشده از نشدنش خوشحالی یا هنوز منتظری بشه ؟

تقریبا یکسال و یکی دوماه

بله منتظرم اما مثل قبل اصراری ندارم،میگم اگه قسمتم بود حتما میشد

البته اینم بگم خیلی سختی کشیدم و از تصوراتم خیلی بالاترم الان،شبانه روز خداروشکر کنم بازم کمه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
تقریبا یکسال و یکی دوماهبله منتظرم اما مثل قبل اصراری ندارم،میگم اگه قسمتم بود حتما میشدالبته اینم ب ...

نگاه تاپیکاتون کردم ان شاءالله دلت شاد شه جوری که دلت میخواد منم دعا کن 

یادش بخیر دوسال پیش همه رو تو۳۰روز گفتم و اولش۱۴تا نیت رو تو برگه نوشتمیکسال گذشت باخودم گفتم همش در ...

حاجتات چیا بودن

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

کامل انجام دادین ؟

به پونزده هزار رسیدم فهمیدم دیگ هرکاری کنم بی فایدس ارزوک از ریشه نابود شده بود

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂