2777
2789
عنوان

طبیعیه برای این کار ذوق زدم

98 بازدید | 15 پست

پدرم ماشینش بیرون شهر خراب شده بود

و همسرم وقتی فهمید رفت سمت پدرم 

و یک شرایط طولانی پیش اومد که نمیگم طولانی بشه 

من و مادرم هم مجبور شدیم با یک ماشین دیگه بریم سمت پدرم ...

بعد از اون پدرم ماشینش درست شد رفت ادامه مسیرش و ماها قرار شد برگردیم 

و من و مادرم با بک ماشین خودمون 

همسرم با یک ماشین دیگه برگشتیم 

ولی همسرم میگفت شما برین و پشت سرما راه میرفت که کسی اذیتمون نکنه یا جاده هست به ما از پشت نزنه

و خودش پشت ما میرفت 

یک لحظه خبلی ذوق زدم که اینقدر هوای منو خانوادمو داشت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخی 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

پناه برخدا 😐😐😐😐😐😐

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

دلم میخاد بابت این کار خوبش براش کادو بگیرمنمیدونم چیکار کنم روز مرد هم نزدیکه

کادو برای هیچ مناسبت الکی نگیر پر رو میشه

برای روز مرد بگیر

با اخلاق خوب جبران کن

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

چرا طبیعی نباشع

ادم باید قدردان باشه عزیزم

افرین که به چشمت اومده

با زبون و یهغذای خوب که مورد علاقش باشه هم میتونی تشکر کنی ازش کع متوجه بشه که به چشمت اومده که براتون ارزش قائل شده و همین چیزهای کوچیک باعث بهتر شدن زندگیتون میشه

مادر