2777
2789
عنوان

چی ذهنتو درگیر کرده دورت بگردم🫂

335 بازدید | 52 پست

فدات شم...

چی باعث شده اینقد کشتیات غرق شن

چی باعث شده فکر کنی دیگه نمیتونی ادامه بدی

چی باعث شده فکر کنی تو زندگی بی هدف و تنهایی

چی باعث شده اینقدر از آینده ای که ندیدیش بترسی

(تنها جواب خودم برا همشون اینه:خودم)

ولی حالا ما که اینجوری کشتیامون غرق شده!!!

شما اگه این وضعی هستی غصه نخور«همه چی درست میشه»

امیدوارم یعنی:)))

خودمم نمیدونم چرا این تاپیکو زدم!!

شاید چون ذهنم درگیره!!

امیدوارم هیچکس گیر نکنه تو حسی که نگران آیندشه

پ.ن:پشت کنکوریم و تمام فکرم اینه آیندم چی میشه،چه گلی قراره به سر خودم بزنم!🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فکرمو این درگیر کرده که بچه دارنمیشم همش حرف اینه که انشاالله بچه دارمیشی دست راست حامله ها رو سرت هستم کرده آنقدر از بچه حرف میزنم از بچه مدارا حرف میزنم جلوم خب بسه دردم برا خودم دیگه خستم میکنه گاها فکر طلاق میاد تو ذهنم ولی هیچکاری نمیتونم بکنم

همه چی از هر طرف دست به دست من میده تا حالمو بد کنه

قیافه نرمالی ک ندارم خیلی معذرت میخوام مث سگ میترسم از اینده با اینکه میدونم خدا همه چیو حل میکنه هیچ قدرتی بالاتر از خدا نداریم ولی باز دلم اروم نمیگیره یا هم سن و سالام همه ینفر دوسشون داره ولی من چون زشتم کسی دوسم نداره:)

هی دلم گرفته دلم واسه دختر کوچولویی که تنها دغدغش پوشیدن کفش بزرگ پاشنه دار بود و رژ صورتی مامانش یه شال کوچلو دورش تنگ شده دلم واسه دختری که جایزه می‌گرفت واسه  نمره هاش تنگ شده دلم واسه دنیای صاف ساده بچگیم آدمای خوب و مهربون بچگیم دوستیای واقعی خنده های از ته دل تنگ شده دیگه بزرگ شدم همه اون کفشا روژا تموم آرزو ۱۸ سالگی ها گذشت دیگه نه آرزو دارم با پسرا دور دور کنم نه آرزو یه استایل شیک تنها دنیای ای کاشم این بود کاش بیشتر لذت برده بودم  کمتر درس خونده بودم بیشتر اردو رفته بودم بیشتر بچگی کرده بودم کاش سال کنکورم خودم نابود نمی کردم کاش برای یک دانشگاه خودم نابود نکرده بودم کاش در لحظه زندگی کرده بودم 

تلاش کردی 👨‍🔬Mee to bayby🧑‍⚕️❤️👩‍⚕️

همه چی از هر طرف دست به دست من میده تا حالمو بد کنهقیافه نرمالی ک ندارم خیلی معذرت میخوام مث سگ میتر ...

عزیزم اصلا اینطوری فکر نکن

هر شخصی زیباییای خودتو داره و من هیچوقت هیچ آدم زشتی رو ندیدم

بنظرم تنها چیزی که زشته،خود واژه«زشت»هست...

اعتماد بنفس نداری🥲🌱

امیدوارم خدا همونی که لیاقتت داره رو بذاره سر راهن

هی دلم گرفته دلم واسه دختر کوچولویی که تنها دغدغش پوشیدن کفش بزرگ پاشنه دار بود و رژ صورتی مامانش یه ...

تمام حرف هات حق و حرف دلم بود

البته بجز ارزوهای 18سالگیت

شاید چون خودم هنو18ام و هنوز این دغدغه ها دغدغمه

میدونم اشتباهه ولی خب...