2777
2789
عنوان

تروخدا راهنمایی کنید منوو خسته شدم 😭😭جا خواهرتونن

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 45 پست
خوردم پریود نشدم

کم خوردی 

غلیظ درست کن پشت سر همم بخور یکمم بشین پاشو بکن 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گل بابونه غلیظ دم کن با نبات زیاد چند وعده بخور چند روز پشت سرهم فوری میشی

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
بنظر شما احتمال داره باشم؟

نه باردار نیستی منم دقیقا شرایط مشابه تورو داشتم خیلی استرس بدیه بخاطر همین درکت میکنم..کاری که بهت گفتمو انجام بده پریود میشی

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
چقد بدم میاد میگم نامزدمه با تمسخر میان حرف میزننانگار دوست پسر آدم باشه ب اینا ربط داره عجبا😐واقعا ...

بابا اصلا دوست پسر باش یانامزد شماامدی راهنمای بگیری به کسی ربطی نداره قضاوت کنند

نه باردار نیستی منم دقیقا شرایط مشابه تورو داشتم خیلی استرس بدیه بخاطر همین درکت میکنم..کاری که بهت ...

مرسی عزیز دلم 

آدم میترسه اینجا حرف بزنه هی دوست پسرت دوست پسرت عصبی شدم بدتر

بابا اصلا دوست پسر باش یانامزد شماامدی راهنمای بگیری به کسی ربطی نداره قضاوت کنند

همین کارارو میکنن اوضاع این جوریه دیگ از. بس سرشون تو زندگی خودشون نیست