2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به خواستگار با این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 2277 بازدید | 153 پست
اخه رفتیم بیرون برا آشنایی کنارم ک بود ی جوری بودش🥺انقد عذاب وجدان دارماز بس اقای خوب و با شخصیتیه

میشه یدونم شما همون لحظه رد کردین و چطوری رد کردین چی گفتین؟

من نمیخوام دلش بشکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه یدونم شما همون لحظه رد کردین و چطوری رد کردین چی گفتین؟من نمیخوام دلش بشکنه

گفتم ب هم نمیخوریم همین! بهش گفتم اگ میشه چیز بیشتری نپرسید

انصافا با شخصیت بود این همه جوره بهم اثبات شد

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .

گفتم ب هم نمیخوریم همین! بهش گفتم اگ میشه چیز بیشتری نپرسیدانصافا با شخصیت بود این همه جوره بهم اثبا ...

یعنی منم بگم به درد هم نمیخوریم لطفا به خانواده بگید به تفاهم نرسیدیم 

نگم من دوست دارم همسرم یکم ازم بلند تر باشه؟

بابا من اصلا خودم قبول دارم کوتاهم😂😂مشکلم همقد بودنش نیست مشکلم کوتاه بودنشه وگرنه من ۱۷۵ بودم و ا ...

اره خیلی کوتاهه واقعیتش اخه مرد ۱۶۰ خیلی دیگه کوتاهه 

حالا امروزی ایناس خوش تیپه  ؟

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

منم همینو میگم دقیقااینطوری نیستم بگم در حد مدلو اینا باشه یه قیافه نرمال داشته باشه به دلم بشینه هم ...

مثله منی 

باید قیافه ب دلت بشینه در هرصورت 

مثلا بابات و دیگرون بدش بیاد از قیافش ولی تو خوشت بیاد حله 

وگرنه از قیافش خوشت نیاد هی بگن پسر خوبیه یه روزی یه جا پیش میاد یه بحث کوچیک بدت میاد

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

یعنی منم بگم به درد هم نمیخوریم لطفا به خانواده بگید به تفاهم نرسیدیم نگم من دوست دارم همسرم یکم ازم ...

نه دل نشکن گناه داره 

بگو با تکجه ب شناختی ک از خودم و خودتون کسب کردم ما بهم نمیخوریم تفاهم نداریم تموم کن 

مثله منی باید قیافه ب دلت بشینه در هرصورت مثلا بابات و دیگرون بدش بیاد از قیافش ولی تو خوشت بیاد حله ...

دقیقا بعد از چشم دیگرانم میبینم که اونا منو دادن بهش

نه دل نشکن گناه داره بگو با تکجه ب شناختی ک از خودم و خودتون کسب کردم ما بهم نمیخوریم تفاهم نداریم ت ...

عه اینو بگم

چون مامانم خجالت میکشه نه بگه گفت خودت به پسره بگو و قرار شد سه شنبه بهش بگم فقط نمیدونم چی بگم و چطور بگم