2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به خواستگار با این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 153 پست
خیلی رک گفتم ولی همه گیر دادن به اخلاق و خانوادش و برای قانع کردن من میگن خوبه قد بلند باشه ولی عقل ...

باید بگی فردا موفق نشد

فردا مستاجر شدم

فردا با یه بچه برگشتم چون اخلاق ازدواج با سلام علیک بیرون فرق داره

شما حمایتم میکنید

من همه رو از چشم شما میبینم

والا اخلاقش رو کجا دیدن

تو خواستگاری نمیخواد بیاد بزنه تو گوش کسی که

همه پسرا سر به زیرن

بعد ازدواج ادا بازی در میارن

مخصوصا اونایی که کمبود دارن

بیشتر

که کمبودشون رو و عیبشون رو بپوشونن طرفشون رو تحقیر میکنن

بگن ما بهتریم 

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید بگی فردا موفق نشدفردا مستاجر شدمفردا با یه بچه برگشتم چون اخلاق ازدواج با سلام علیک بیرون فرق د ...

منم نظرات شمارو دارم دقیقا میگم اصلا چشم پاک و خوش اخلاق منو که دخترتونم شما کامل منو نمیشناسین چه برسه به پسر غریبه 

از طرفی من وقتی باید روی اخلاق و اینا تمرکز کنم که فاکتور اولیم اوکی بوده باشن الان من نه از بابت خونه اوکیم نه قد 

حقوقشم نمیدونم شاید منظور اون این بود من با بیست تومن خونه و زندگی میچرخونم

منم نظرات شمارو دارم دقیقا میگم اصلا چشم پاک و خوش اخلاق منو که دخترتونم شما کامل منو نمیشناسین چه ب ...

دو تا فاکتور تو ازدواج باید باشه

یا عشق

یا عقل

هر دو باشه بهتر

برا تو هیچ کدوم نیست

یه بار جدی بگو نه

خواستن قانعت کنن از این کولی بازی ها دربیار که من اضافم؟ میخواید بیرونم کنید 

یا با احترام برو تو اتاق 

گوش نده

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
نظرتون راجع ب خواستگار من چیه30 سالهعمران خوندهمهندس عمرانه تو شرکت پتروشیمی یکی دو روز در هفته توی ...

چ مشکلی 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
دو تا فاکتور تو ازدواج باید باشهیا عشقیا عقلهر دو باشه بهتربرا تو هیچ کدوم نیستیه بار جدی بگو نهخواس ...

راستش الان صحبتای شما و بقیه رو خوندم دیدم خودم خیلی هم غیر منطقی فکر نمیکنم

چون یک درصد این احتمال رو دادم که شاید من سنم کمه عقلم نمیرسه و بقیه دارن درست میگن و من به چیزای بیخودی گیر دادم بالاخره ادم نظر چند نفر رو بدونه بد نیست شرایط پسره رو هم بدون ذره ای اغراق گفتم 

خیلی ممنون واقعا لطف کردین

قدش واقعا خوبه ها.. چقدر سخت گیرین

اخه رفتیم بیرون برا آشنایی کنارم ک بود ی جوری بودش🥺انقد عذاب وجدان دارم

از بس اقای خوب و با شخصیتیه

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .

اخه رفتیم بیرون برا آشنایی کنارم ک بود ی جوری بودش🥺انقد عذاب وجدان دارماز بس اقای خوب و با شخصیتیه

اگه واقعا برات سخته قبول نکن.. یا یه مدت با هم صحبت کنید برید بیرون شاید عاشقش شدی و دیگه قدش به چشمت نیومد

هیچکس جای تو نبوده و نیست و احساس و شرایط تورو تجربه نکرده، پس بخاطر نظرات دیگران به تصمیماتِ خودت شک نکن... 

اتفاقا گفتم من خودم جزو خانوما قو کوتاهم...

خیلی کوتاه میشه مرد 

ناراحتی نشی من منطورم حالا خودت نیستی واسه مرد خیلی کوتاهه

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

راستش الان صحبتای شما و بقیه رو خوندم دیدم خودم خیلی هم غیر منطقی فکر نمیکنمچون یک درصد این احتمال ر ...

ولی باور کن ظاهر ادما خیلی مهمه

دوستم تو سایت میگفت شوهرم چهرش معمولیه ولی من زیاد باب میلم نبود گفتم داراییش و ..مهمه بعد ازدواج یه بحث کوچیک پیش میومد نمیتونستم تحملش کنم 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

رک بگو بهشون من هیچ جوره با این پسر کنار نمیام علاقه ای هم ندارم حالا دیگ شما خودتون می‌خواید به کم ...

فردا تو میخوای باهاش بخوابی تو میخوای تو بدترین حالت از خواب پا میشی ببینیش اگ کسیو دوست نداشته باشی اذیت میشی تو زندگیت ولی اگ از قیافش و هیکلش خوشت بیاد حداقل دوستش داری چالشاتونو حل میکنید 

خیلی کوتاه میشه مرد ناراحتی نشی من منطورم حالا خودت نیستی واسه مرد خیلی کوتاهه

بابا من اصلا خودم قبول دارم کوتاهم😂😂

مشکلم همقد بودنش نیست مشکلم کوتاه بودنشه وگرنه من ۱۷۵ بودم و اون همقدم بود اصلا برام ملاک نبود

ولی باور کن ظاهر ادما خیلی مهمهدوستم تو سایت میگفت شوهرم چهرش معمولیه ولی من زیاد باب میلم نبود گفتم ...

منم همینو میگم دقیقا

اینطوری نیستم بگم در حد مدلو اینا باشه یه قیافه نرمال داشته باشه به دلم بشینه همین

داراییشم معقول باشه دیگه

یعنی حتی سخت گیرم نیستم بگم سخت گیرم همه رو رد میکنم