2777
2789
یه لباس حدود سی تومن و تولد دوتاشونه میشه ۶۰تومن😂اره قیمتای مختلفی دارن ولی منطقه ما حدودا این قیمت ...

یا خدا 

واقعا لباسای محلیتون خاص و قشنگه 

یه چند تا از دوستام بهم گفتن دست دوز خیلی خیلی  گرونه درسته ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا خدا واقعا لباسای محلیتون خاص و قشنگه یه چند تا از دوستام بهم گفتن دست دوز خیلی خیلی گرونه درسته ...

اره مخصوصا الان سربه فلک کشیده🤦🏻‍♀️حس میکنم الان باید کارو زندگیو ول کنم بشینم لباس بدوزم سودش خوبه🤣

فک کنم اشتباهی تومن گفتی

نه😬😂یه لحضه حواسم نبود چون دوتا از دوستام تولدشون نزدیک به هم هست و میخوام هدیشون یکی باشه وقتی ایشون گفتن لباس من تو ذهنم جمع زدم قیمت دو لباسو گفتم😬😂

انقد لباساتون گرونه خودتون چجوری میخرین میپوشین؟

یه لحضه حواسم نبود چون دوتا از دوستام تولدشون نزدیک به هم هست و میخوام هدیشون یکی باشه وقتی ایشون گفتن لباس من تو ذهنم جمع زدم قیمت دو لباسو گفتم😬😂حدودا لباسی که من میپوشم و مال اون منطقس حدود۳۰تومنه و چون تپه ای هست گرونترین مدل لباسه

اما خب درکل همه لبلساش گرون و همین حدود هستن و خیلیا خودشون میدوزن خیلیا نصفشو خودشون میدوزن نصفشو میدن بدوزن براشون خیلیا لباسایی که با چرخ میدوزن و دستدوز نیستن میپوشن

نه😬😂یه لحضه حواسم نبود چون دوتا از دوستام تولدشون نزدیک به هم هست و میخوام هدیشون یکی باشه وقتی ای ...

او شت😐بازم باور نمی کنم،واسه تولد یه چیزی بده که ماندگار باشه👍