2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به خواستگار با این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 153 پست
من باشم قبول نمیکنمیکی از لحاظ هم قد بودنیکی اینکه وضع مالیمون بالاتره

وضع مالیش مشکلی نداره برام پسر جنم داری هست و مشخصه کار میکنه جمع و جور میکنه زندگیشو مشکلم قده فقط

عه اینو بگمچون مامانم خجالت میکشه نه بگه گفت خودت به پسره بگو و قرار شد سه شنبه بهش بگم فقط نمیدونم ...

عزیزم خجالت چی بحث یک عمر زندگی تو رودروایسی که نمیتونی ازدواج کنی

وقتی به دلت نیست محترمانه ردش کن

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا تفاوت سنی رو مشکل ندارم ولی قدشو دو دلم

یه مدت باهاش حرف بزن و بعد با کمک مشاور نصمیم بگیر. دلسوزی هم نگن تو تصمیمت

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
عزیزم خجالت چی بحث یک عمر زندگی تو رودروایسی که نمیتونی ازدواج کنیوقتی به دلت نیست محترمانه ردش کن

خب محترمانه چطوریه من کسیو مستقیم رد نکردم همیشه مامانم یا بابام میگفتن 

فقط اخلاققق مهمه 

اولویتت این باشه 

و بعدش واقعا ببین بهش علاقه ای میتونی داشته باشی یا نه 

همه شرایط رو بسنج و عجله نکن 

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

بابا چرا انقد میگین اخلاق 

اولین ملاک اینه از نظرش جذاب باشه حالا برد پیت نه ولی معمولی باشه طرف 

فقط واسه اخلاقم بره تو زندگی به دلش نباشه هیچکدوم از اخلاقای خوبش به چشش نمیاد 

برگشت به آزادی🕊

یه مدت باهاش حرف بزن و بعد با کمک مشاور نصمیم بگیر. دلسوزی هم نگن تو تصمیمت

راستش با یکی صحبت کردم و گفت اگه قد برات مهمه بگو نه چون قدش طوریه که اصلا و ابدا نباید قد تو معیارات باشه

🤣🤣🤣نه داداش نه واقعا بهش بگو قصد ادامه تحصیل دارم 😃

تیپ همه پسرا بده بعد ازدواج زن درست میکنه تیپشونو

کلا چیزای درست شدنی رو کنار میام تیپشو درست میکنم خودم کاش قدش کمی بلند تر بود🥲

وضع مالیش مشکلی نداره برام پسر جنم داری هست و مشخصه کار میکنه جمع و جور میکنه زندگیشو مشکلم قده فقط

خوب الان این اقا چی دارند.این خونه هم که مال پدرش هست .الان بله شما رو ۳۵ متر خونه که مال خودشم نیست  .

به نظرم موردهای بهتری میاد سراغت عجله نکن زوده این اقا هم آش دهن سوزی نیست روی خودت تمرکز کن پ ...

کلاس و اینا میرم کلا تمرکزم رو ازدواج نیست مدرک زبانمو دارم میگیرم و یه سال مونده به کارشناسیم و درکنارش کارگاه و اینا شرکت میکنم ولی چون اطرافیانم خیلی اصرار بر اشنایی دارن معتقدن اخلاقش خوبه و خانوادشم خوبن خواستم نظر بقیه رو هم بدونم

فقط اخلاققق مهمه اولویتت این باشه و بعدش واقعا ببین بهش علاقه ای میتونی داشته باشی یا نه همه شرایط ر ...

اخلاقش خوبه عالی بسیار محترم و مودب و عاقل از اینا که اجازه دخالت های ببجارو نمیدن به ادم ارزش میذارن و هر شرطی هم من بگم قبول میکنن گفتن حتی درس بخونی و شاغل باشی من از هرلحاظ پشتت هستم خانوادشم مثل خودشن دقیقا

خب محترمانه چطوریه من کسیو مستقیم رد نکردم همیشه مامانم یا بابام میگفتن

بگو از اشنایی با شما خوشحال شدم، اما فکر نمیکنم که ما مناسب هم باشیم براتون ارزوی خوشبختی میکنم

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★