2777
2789

البته خب خییییلی به خانوادش رسیذگی میکنه مالی بشدتتت 

و اونام برا همین بیشتر از بقیه بقول خودشون دوسش دارن ولی حال منو دیگه بهم زدن 

وای بقیه جاری هام خیلی مستقل تر و تو اسایش ترن 

بخصوص مادرش که رک میگه فقط این پسر خودمه

یجوریم هست حس میکنم از من خوشش نمیاد با اینکه ظاهری خوبه 

میدونید کلا دوس داشتم جای جاری هام بودم رااحتن شوهرشون فقط مال خودشونه هم مالی هم روحی 

ولی شوهر من مسیولیت خیلییی گردنشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرت از همشون ساده تره مادرشوهرتم نقطه ضعف شوهرتو می‌دونه مدام میگه تا شوهرت ولشون نکنه شوهر من همینحوریه

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خب چراا وضعمون بد نیست ولی چرا پس انداز نکنیم ماشین عوض نکنیم طلا نخرم چرا خرج بقیه کنم اخه

خب با شوهرت صحبت کن خرج بذار رو دستش 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
اشتباه میکنید. شوهر من عزیز نیست نه من عزیزم نه بچه هام. جاریم محل گاو بهشون نامیده ولی چون شوهرش عز ...

میخام اصن عزیز نباشم وقتی پول و وقتمون بره عزیزیشونو میخام چیکار اخه