2777
2789
عنوان

دارم از سرفه میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 34 پست
آویشن نخوریه بار اینجور شده بودم و همش دمنوش آویشن خوردم خوب نشدم رفتم دکتر متخصص گفت آویشن نخور تو ...

دقیقا درست میگید. من هم شنیدم که آویشن و دارچین هر چقدر برای تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از سرماخوردگی خوب هستند، وقتی فرد مریضه و مخصوصا سرفه میزنه بدتر محرک هستند. 

آهان راستی گفتید قفسه سینه ام درد میگیره به خاطر سرفه، ان شاءالله که بهتر شده باشه ولی اگه خدای نکرده باز هم درد داشت یک کم پنبه گرم کنید مثلا رو رادیاتور  و روی قفسه سینه تون بذارید. خیلی آروم میشه. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم❤️

عزیرم شربت گیاهی: (پکتو گل ) 

اگه بتونی پیدا کنی عالیه 

من سرفه های وحشتناک داشتم

قفسه ی سینه ام از شدت سرفه درد میکرد 

دارو خانه اینو داد

اصلا هم ضرر نداره روزی چند با بخور 

من واسه دخترم خواستم دیگه پیدا نشد 

فک کنم بتونی داروخانه های آنلاین پیداش کنی

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
ممنون از همگی❤️

عزیرم این شربت گیاهی خیلی عالیه اگه بتونی پیداش کنی 

من سرفه های وحشتناک میکردم قفسه ی سینه ام درد میکرد با سرفه هام با این خوب شدم 

ولی دیگه پیداش نکردم 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
آویشن نخوریه بار اینجور شده بودم و همش دمنوش آویشن خوردم خوب نشدم رفتم دکتر متخصص گفت آویشن نخور تو ...

نه آویشن که ندارم تو خونه

همون به و عناب و... میخورم

ولی هنوز جواب ندادن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
آهان راستی گفتید قفسه سینه ام درد میگیره به خاطر سرفه، ان شاءالله که بهتر شده باشه ولی اگه خدای نکرد ...

ممنونم❤️

آره حوله گرم میذارم رو سینم

کلا هم از خونه بیرون نمیرم که سرما نخوره بهم

عزیرم این شربت گیاهی خیلی عالیه اگه بتونی پیداش کنی من سرفه های وحشتناک میکردم قفسه ی سینه ام درد می ...

ممنونم❤️❤️