آویشن نخوریه بار اینجور شده بودم و همش دمنوش آویشن خوردم خوب نشدم رفتم دکتر متخصص گفت آویشن نخور تو ...
دقیقا درست میگید. من هم شنیدم که آویشن و دارچین هر چقدر برای تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از سرماخوردگی خوب هستند، وقتی فرد مریضه و مخصوصا سرفه میزنه بدتر محرک هستند.
آهان راستی گفتید قفسه سینه ام درد میگیره به خاطر سرفه، ان شاءالله که بهتر شده باشه ولی اگه خدای نکرده باز هم درد داشت یک کم پنبه گرم کنید مثلا رو رادیاتور و روی قفسه سینه تون بذارید. خیلی آروم میشه.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.