2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🫤

امید واهی هیچ کمکی بهت نمیکنه! 

احساسات احاطه کرده تمام روح و روان و مغزت 

خودت بهتر از هرکسی تمام جزییات داستان رو می‌دونی 

خودت بهتر می‌دونی حسی داره یا نداره 

یا اصلا به دردت میخوره یا نمیخوره و .... 

با این تاپیک ها و این امیدواری های الکی خودت رو بیچاره نکن 

زود تر بیدار شو و با مغز و عقلت پیش برو

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

🫤امید واهی هیچ کمکی بهت نمیکنه! احساسات احاطه کرده تمام روح و روان و مغزت خودت بهتر از هرکسی تمام ج ...

نمیدونم بخدا بین دوراهی گیر کردم 

نمیتونمم از فکرش بیرون بیام 

نمیدونم بخدا بین دوراهی گیر کردم نمیتونمم از فکرش بیرون بیام

بین دو راهی عقل و احساس 

و اگر حرف عقل و منطقت رو گوش ندی ضربه شدیدی میخوری !

با حس داره نداره حس ششم خودت رو گول نزن دختر خوب 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

میخوام گوش کنم ولی نمیشه

اگر نشه به زودی ضربه رو میخوری اونوقت مجبوری که بشه ...!

اگر نشه به زودی ضربه رو میخوری اونوقت مجبوری که بشه ...!

شما اصلا از کجا میدونی ؟

درسته خیلی تاپیک میزنم برا این موضوع ولی خیلی عادی و منطقی دارم به زندگیم ادامه میدم چون قبلا از اینکه همه زندگیمو گذاشتم سرش بدجور ضربه خوردم 

الان فقط گاهی اوقات فکرم میره پیشش

شما اصلا از کجا میدونی ؟درسته خیلی تاپیک میزنم برا این موضوع ولی خیلی عادی و منطقی دارم به زندگیم اد ...

یه مرور زمان خودت متوجه همه چیز میشی !