2777
2789
عنوان

از اینکه شوهرم پسر محبوب خانوادست متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 40 پست
والا برادراش خیلی وضعشون بهتر شده هیجیم کمک نمیکنن حالا من به کمک معقول کاری ندارم ولی نباید شورش در ...

همه چیز مگه مادی هست ؟چه بسا شما باهم خوش تر باشید ،بچه هاتون عاقبت به خیر باشن ،برکت مال شما بیشتر باشد ولذت آن را بهتر ببرید .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدون رو در وایسی با خونواده اش صحبت کن بگو وفتی زندگی پسرتون جدا شده و خونواده تشکیل داده اول باید نیازای منو برطرف بکنه بعد اگر جفتمون مایل بودیم به شما 

تا میتونی به بهونه های مختلف از شوهرت پول بگیر یا قرعه کشی بنویس بزارش تهت فشار

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...
عین شوهر منخوب تیغ زدنش بعد اینکه رسیدیم زیر صفر ول کردن رفتن، یه سراغ نگرفتن چی میخورین و فلانالان ...

وای دقیقا منم یه موقع می‌خواستیم فرش عوض کنیم خواهر شوهرم نامزد کرد نتونست عوض کنه داد به اونا جهیزیه جمع کنن

همه چیز مگه مادی هست ؟چه بسا شما باهم خوش تر باشید ،بچه هاتون عاقبت به خیر باشن ،برکت مال شما بیشتر ...

پس چرا ما باهم خوش نیستیم اگه دعای خیر مادر پشتشه! 

همونطور که همه چیز مادی نیست ، خیلی چیزام معنوی نیست!

اصلا بحث سر مادی و معنوی مگه؟؟

بحث سر به دوش کشیدن نابجای یک مسئولیته

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

ببین برای همسرت قسط ووام درسن کن تا پولی نمونه 

شوهرمن اول زندگی همین بود ولخرجی های الکی بقیه هم سوارش 

کم کم قسط ووام و.....دیگه پولی نمی موند بخواد ببخشه کم کم خودش یادگرفت قسط دادن ووامدگرفتن

الانم وام داریم اما مثل قبل نه دیگه 

زندگی مون در حدمتوسطه و ....

دیگه بهش سخت نمیگیرم الان باز یکسری ولخرحی ها و....را داره 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

پس چرا ما باهم خوش نیستیم اگه دعای خیر مادر پشتشه! همونطور که همه چیز مادی نیست ، خیلی چیزام معنوی ن ...

چرا نابجا یعنی وقتی فرزندی بزرگ شد باید دور پدر ومادرش را خط بکشد ؟ 

دعای پدر ومادر همیشه به درد زندگی بچه اش میخورد ،نه تنها خودش بلکه نسلش هم از اون دعا بهره مند میشه .بعد ما خیلی چیزها خبر نداریم ،ممکنه یک مرگ زود رس بواسطه دعا برداشته میشه ،یه خطر بزرگ دفع میشه ،یک انحراف از بین میره ،مشکل از اونجا شروع میشه که ما خودمون رو ذی حق میدونیم وهرچه هم داریم فکر می‌کنیم فقط خودمون توش دخیل بودیم .

چرا نابجا یعنی وقتی فرزندی بزرگ شد باید دور پدر ومادرش را خط بکشد ؟ دعای پدر ومادر همیشه به درد زندگ ...

نابجا چون از بین چند فرزند که همگی دستشون به دهنشون میرسه فقط همسرای ما باید گردن بگیرن همه چیو 

نابجا چون وقتی ما پول میخوایم نیست واسه اونا هست 

نابجا چون همون اندک تایم مارو هم میره با اونا میگذرونه صرف کارای اونا میکنه 

نابجا چون وقتی ما تو خونه کمک میخوایم ازشون نمیکنن،بعد کارای ریز و درشت اونارو انجام میدن 

بازم بگم؟؟

مشکل از رسیدگی کردن نیست ، از عدم برقراری تعادله که مارو به زبون میاره

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
یه روز تامینشون نکنه میشه پسر بده

اخه بعضیا هرچقدم خوبی میکنن با دستشون نمک نداره،انگاروظیفه اس

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..