2777
2789
عنوان

دارم از سرفه میمیرم

607 بازدید | 34 پست

خیلی سرفه میکنم

کل دیشب تا صبح سرفه

امروزم یه سر رفتم بیرون انقد سرفه کردم که قفسه سینه ام درد گرفت

نفس عمیق میکشم سرفه هام شروع میشه

چی بخورم؟

فقط برم هگزین دارم تو خونه،دیگه داروی سرفه ندارم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

نعناغ دم کن ب مدت یک ربع

بعد با عسل حل کن بخور

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شیر رو با اویشن بجوشون تا گرم بخور سینه ت صاف میشه 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اگر سرفه خشک داری اینی که میگم عاااالیه 

من خودم یه ماه درگیر سرفه بودم خواب نداشتم از دستش 

شربت زوفا و شربت بنفشه 

از عطاری ها باید بگیری نحوه مصرف روش نوشته هر کدوم روزی چند عاشق 

بافت شم مثل شیره خرما و انگوره 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

آویشن نخور

یه بار اینجور شده بودم و همش دمنوش آویشن خوردم خوب نشدم

رفتم دکتر متخصص گفت آویشن نخور تو سرماخوردگی و سرفه چون برعکس حساسیت را بیشتر میکنه و عکس عمل میکنه

منم دیگه ترسیدم از آویشن

عناب خیلی خوبه تو آبجوش و بادوم پوست کنده ی آسیاب شده توی آبجوش

ممنونم❤️

خواهش میکنم ❤ چند تا درمان خانگی دیگه هم واسه تسکین سرفه یادم افتاد. آرد یا نشاسته را توی آب جوش حل کنید و یه کوچولو هم قند توش حل کنید که قابل خوردن باشه. لعاب به دانه هم عالی هست. میدونید که خود دونه ها را اصلا نباید بخورید. فقط لعابشون که توی آب گرم ایجاد میشه. امیدوارم هر چه زودتر خوب شید 🙏