2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون 7 میلیارد بده بهتون یک جا طلاق میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 19025 بازدید | 293 پست
بله اگه ایشون تمام مراحل رو رفتن و نتیجه نگرفتن

🥲

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستش من بودم‌واقعا تلاش مبکردم واسه ساختن 

کاش بچه نداشتی هیچوقت...

یجوری میگی پس خودم چی انگار هیچ‌نقشی تو به دنیا آوردن بچه ها نداشتی

هیچوقت یاده نره تو خواستی که‌اون بچه ها بیان .. تو مسئولی

دنیاتو شاید بتونی بسازی با اون 7 میلیارد ولی آه بچه هات دودمانت رو به باد میده....

نمیدونم چه اصراری داری بگی کار خوبی میکنه. پول خوبه ولی نه در حدی که بخاطرش قید دوتا بچه رو بزنی

میگه بچه هامم برام دیگه مهم نیستن

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
راستش من بودم‌واقعا تلاش مبکردم واسه ساختن کاش بچه نداشتی هیچوقت...یجوری میگی پس خودم چی انگار هیچ‌ن ...

شاید به یکی فکر میکنه ....

نمیگم کارش خوبه جای کسی نیستیم قضاوت کنیم شما دو خط از زندگی ۱۴ ساله اشو میخونی

من دیدم شرایطشون خیلی بدتر از اینا بوده و بچه رو انتخاب کردن. مشکل استاتر بیشتر رابطه و پوله. حتی نگفت بعد از طلاق بچه ها رو میبرم پیش خودم

من دیدم شرایطشون خیلی بدتر از اینا بوده و بچه رو انتخاب کردن. مشکل استاتر بیشتر رابطه و پوله. حتی نگ ...

نه نمی‌برم چون نمیتونم 

ولی صبح تا عصر پیش من باشن شب پدرشون 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

دوستان خیاط و علاقمند به خیاطی امضام رو نگاه کنید😊

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

بعضیا فکر میکنن صرفا وجود فیزیکی پدر و مادر کنار هم میتونه تضمین خوشبختی و خوشحالی بچه ها باشه ولی ب ...

جدا از بچه ها ، این زن هم آدمه و نیاز به زندگی و محبت و عشق و آرامش داره

قرار نیست به خاطر بچه ای که فردا بزرگ میشه و میره دنبال زندگیش این آدمم خودشو از زندگی محروم کنه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

به کی مثلا از بس خرم یک نفرمم تو زندگیم نیست

میگم شاید کسی باشه دوست داشته باشی....چه خریتی عزیزم تو خوبی مادر خوبیم هستی توروخدا بچه هاتو ول نکن کمک کن خوب بشن بلاخره بچه ها از پدرومادر یاد میگیرن هرچی میشن