2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون 7 میلیارد بده بهتون یک جا طلاق میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 19025 بازدید | 293 پست

بستگی داره اگه خودش منو نخواد آره میرم ولی موضوع بیماری باشه نه چون وقتی سالم بود روزای خوبم نباید یادم بره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
برنامه که ندارم یه خونه میتونم بخرم یه ماشین و زمستان دارم همین شاغلم هستم و نگرانی بابت تامین خرج ...

چرا این خونه رو خونه خودت نمیدونی 

اگر طلاق برات یه گزینه ممکن هست یه کم صبر کن 

خدمتکار بگیر 

ه خودت برس 

آخرین تلاشت رو کنار همسرت و بچه ها با تراپی بکن 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین از جانب شما بخوام نظر بدم انگار همسرت در خونه رو وا کرده و چمدون هاتو دم در گذاشته فقط بهت نمیگ ...

دقیقا همینه 

چون محبتی نیست الان فقط هدف نگهداری از بچه هاست و بس

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

تیتر سوال به متن نمیخوره آخه. آدم تیتر رو میخونه فکر می‌کنه همه چی اوکیه ولی شوهر مثلا داره تحریک می‌کنه میگه هفت تومن میدم بیا طلاق بگیر. بعدش میای توی متن در مورد اختلاف ها می‌خونی. به نظر من اگه از زندگی راضی نیستین میتونین به طلاق فکر کنین خب. ولی بچه ها رو حمایت کنین هر دو. اولویت بچه هست. ما یکم عمرمونو کردیم اونا آینده هستن

اسی این دوتا بچه رو که ازرو هوا نیاوردی،بی انصافیه بخاطر مریضیش ول کنی به امان خدا،اونم یه روزی توان ...

خب شما که میگی همه چیز رابطه جنسی نیست وقتی اسی سالی یه بار هم نداره خب نیازشو چیکار کنه قرار نیست با طلاق بچه هاشو ول کنه 

منم میگم همه مردا میبینن برای همین حساس نمیشم ولی این سرد مزاجیش و حرف نزدنش روی اعصابمه بابا تو که ...

خب اون بخاطر همین اعتیاد ب خودارضاییش سرد مزاج شده

ببین شرطی شده نمیتونه با شما ارضا شه حتما باید فیلم ببینه تا بشه

اینا همه درمان داره عزیزم

این ب این معنا نیس ک شما عیب ایراد داری

ایشون شرطی شده

فقط توهمون مدل ارضا میشه

بنظر من از یک سکستراپیست خیلی خوب وقت بگیر و برو پیشش

درمیون بزار مشکلتو

سریع نرو سراغ طلاق

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
دقیقا همینه چون محبتی نیست الان فقط هدف نگهداری از بچه هاست و بس

چیشد که اینطوری شد؟

یعنی می‌خوام ببینم از اول همین بود آقا 

یا بعد تولد بچه ها تغییر کرد؟

ممکن نیست شما بعد مادر شدن ، همسر بودن رو فراموش کرده باشی؟؟؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

چرا این خونه رو خونه خودت نمیدونی اگر طلاق برات یه گزینه ممکن هست یه کم صبر کن خدمتکار بگیر ه خودت ب ...

عزیزم ایشون در حال حاضر محبت کلامی و جنسی ندیده خب معلومه شرایط برای رفتن بیشتر مهیا میشه

خدمتکار مگه میتونه قلب شکسته رو درمان کنه!

وقتی شوهرش داره پیشنهاد پول میده یعنی راه بازه دربازه

الان فقط اونو نگه داشته برای نگهداری از خونه و بچه ها

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

چرا این خونه رو خونه خودت نمیدونی اگر طلاق برات یه گزینه ممکن هست یه کم صبر کن خدمتکار بگیر ه خودت ب ...

خدمتکار که نمیگیره 

بچه دو روز معلم خصوصی داره هزار بار میزنه تو سر من اونم خوب بچه ای که فقط برای ریاضی می‌ره 

بردن پ آوردن و همه کار بچه ها با منه 

همسرم صبح تا شب سر کاره 

پول فراوان تو حسابش هست ولی نه برای من 

برای خودش 

بگم یه لباس بخر 

اولی رو میخره سر دومی نق میزنه 

مناسبتها هیچی انگار نه انگار نهایت پول میزنه به کارت همین 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
عزیزم ایشون در حال حاضر محبت کلامی و جنسی ندیده خب معلومه شرایط برای رفتن بیشتر مهیا میشهخدمتکار مگه ...

خدمتکار میتونه این حس رو که میگن کلفت خونه بقیه باشم رو حذف کنه 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من نه.کل دنیا رو هم بهم بدن بگن از شوهرت جدا شو قبول نمیکنم

منم

خیلی جا خوردم که گفتن آره..اگه از شوهرشون ناراضی باشن یچیزی ولی اگه بخاطر ۷ میلیارد گفتن آره جای تاسفه

واقعا

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اگه برادرته پس دوتا بچه رو از کجا آوردی،چرا نمیبریش دکتر درمانش کنی رابطه داشته باشع

خب عزیزم ممکنه تصمیم گرفته باشم بچه بیارن ، آقا هم مدتی تغییر کنه یا تن به رابطه بده 

این میشه رفع تکلیف ، نه رابطه ای که استارتر به عنوان خانم انتظار داره

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

چیشد که اینطوری شد؟یعنی می‌خوام ببینم از اول همین بود آقا یا بعد تولد بچه ها تغییر کرد؟ممکن نیست شما ...

مقصر خودمونیم

شمارو نمیگما در کل هرچی میشه میگن طرف حتما زن خدبی نبوده

چرا یکی نمیگه طرف مرد خوبی نبوده:/

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

اره . برو دنبال زندگیت . ادمها فقط یک بار زندگی میکنن 

و در مورد پسرت ، دقیقا درسته ، عین پدرشون میشن . همونقدر بی احساس و طلبکار . چون یاد نگرفتن که با یک زن چطور باید رفتار کنن . فکر میکنن زن جنس صعیفه و مرده که داره پول در میاره و قویتره و تحسینش میکنن . 

منم دارم بخش زیادی از این مشکل رو !!

اگه بهونه خوبی داشتم ول میکردم این زندگی رو ولی ما روابط زناشویی مون گرمه و شوهرم چند تا پارامتر مثبت داره که نمیخوام از دستش بدم . همیشه همراه برنامه های منه و خیلی بهم اعتماد داره . خیلی از مردها اینو ندارن 

ولی محبت نمیکنه . قدرشناسی کلامی نداره . پسرش هم همینطور !

در کنار اینکه لجبازتر از اونیه که بشه باهاش خط طلاق رو پیش برد ‌ هرچند ما همه چیزمون نصف به نصفه همین الان !!

من درکت میکنم . 

فقط ممکنه چون مشکلات حاد نداری و شوهرت بدی های بزرگ نداره که باعث تنفرت بشه ،  پشیمون شی و حسرت بخوری که چرا زندگی تر و تمیزت رو ول کردی !