2777
2789
عنوان

خواستگار دارم

91 بازدید | 9 پست

سلام دانشجو معلمم، ۲۲ سالمه ، به پسری که ۲۴ سالشه، سرباز معلمه، ماشین و ... نداره، اما فارغ التحصیل ی رشته خوب از یه دانشگاه تاپه با کلی هدف و تلاش، چه جوابی بدم؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عموم معرفی کرده خانواده دار و شریفن

اگر واقعا پسر خوبیه، میتونی روش جدی تر فکر کنی

همه از صفر شروع میکنن قرار نیست همه از اول خونه و ماشین داشته باشن

اگر مرد زندگی باشه و خوش ذات و با اخلاق و پر تلاش باشه به نقطه هزار میرسونه زندگیو

به اینا که میگن سنت کنه توجه نکن اگه می‌دونی که به بلوغ عقلی رسیدی وآحادگیشو داری یه مدت رفت وآمد کن .ببین طرفت آدم حسابی هست اخلاقش چجوری اگه خانواده اشم حمایت میکنند باهاش ازدواج کن.

بنظرم سنت خوبه برای ازدواج منم همین سنم پس فردا تاپیک میزنی من داره سنم بالا می‌ره وکسی نیست و... 

به اینا که میگن سنت کنه توجه نکن اگه می‌دونی که به بلوغ عقلی رسیدی وآحادگیشو داری یه مدت رفت وآمد کن ...

چون میخواد ادامه تحصیل بده و تو تهران کار کنه هر دو مجبوریم سه چهار ساعت از پدر و مادرمون دور باشیم منم باید انتقالی بگیرم

سلام

هر دو شما شاغل میشین، بنظر من که نه ماشین داشتم نه خونه، الحمدلله الان جفتش رو دارم، همفکر بودن مهمه، اگه به هم میخورین منطقی و عاقلانه با مشورت با بزرگترها میتونین تصمیم درستی بگیرین. فقط عاقل باشین و از خط قرمزها و معیارهاتون صادقانه صحبت کنین. اگه واقعا مشکلی نباشه خودتون قضیه مالی رو هم مدیریت میکنین.