2777
2789
عنوان

میخوام تو شامپوش موبر بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 4721 بازدید | 171 پست

بریز درنگی نکن

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

یوی میخوابوندی دهنش دخوره ی عوصی من جای مانت بودم دیگه قطع رابطه میکردم با اونا ...چه حسود وعوصین...بزرگ شدن چی میشن اینا....اون دیگه حسادتم نیس دشمنه....فقط قهر کن تمام

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درنگ نکن

گوه هم بریز هم بو عن بگیره کلش هم کچل شه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
تو چرا این همه سال این لباس کینه رو همراه خودت حمل کردی؟!

احساس میکنم خیلی سنگین بوده

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

😂😂😂

یه جورایی هم موافقم هم مخالف

فقط شاید مشکلی براش به‌‌وجود بیاد

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑                                                                                کوروش‌بزرگ♡داریوش‌بزرگ♡مهرداد♡خشایارشاه♡نادرشاه♡آریوبرزن♡سورنا♡دیاکو♡آرش‌کمانگیر♡آتوسا♡یوتاب♡

دخترخاله منم بدجنسیای زیادی تو بچگی در حقم کرد باورت میشه هنو ازش کینه دارم در صورتیکه تومجردی همش باهم بودیمو خیلی باهم بهمون خوش می‌گذشت 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
یوی میخوابوندی دهنش دخوره ی عوصی من جای مانت بودم دیگه قطع رابطه میکردم با اونا ...چه حسود وعوصین... ...

مامانم دعواش کرد عمه سلیطم گفت وایی بچه اس خواسته شوخی کنه منم اونموقع فقط گریه میکردم

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
خدا لعنت کنه بچه هایی رو که به اسم بچگی هر غلطی میکنن

دقیقاا بعضیا از همون بچگی بی ذات و حسودن انقدر خاطره اینمدلی دارم ازشون

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀