2777
2789
عنوان

میخوام تو شامپوش موبر بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 4798 بازدید | 171 پست
درنگ نکنگوه هم بریز هم بو عن بگیره کلش هم کچل شه

لعنتی😂نه گفتن کور میشه تصمیم گرفتم آدامس بچسبونم😼

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

این کار اصلا درست نیست 😐 تو بچگی ی کاری کرده الان توام بچه ای ؟ از نظرت فقط موی طلایی تو قشنگه موهای مشکی زشته 😑 واقعن ک انقدر بزرگ شو ک نخای تلافی سالها گذشته رو انجام ندی باهاش این کارم کنی دلت خنک نمیشه 

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی الان طلایی تیره است یا قهوه ای شده ؟

بورن خرمایی روشن

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
چندساله گذشته‌؟الانم حسوده؟

شدیداا حسودمه هم خودش هم عمم

این کار اصلا درست نیست 😐 تو بچگی ی کاری کرده الان توام بچه ای ؟ از نظرت فقط موی طلایی تو قشنگه موها ...

حتی از فکرشم دلم خنک شد چه برسه به انجامش😂

اومدم بگم من همچنان موهام طلاییه😽😂

جدییی چجوری طلایی موندن 🥺من هرچی بزرگترشدم تیره تر شدن

اره برا خودمم عجیب است😃

جوجه طلایی😍

قطع رابطه کن بی محلی کن یا نهایت بهش بگو یادته بچگی چکار کردی من هنوزم ناراحتم چقد عقده ای بودی

از اول باهام خوب نبود خیلیی این فقط یه نمونه از کاراش بود 

لعنتی😂نه گفتن کور میشه تصمیم گرفتم آدامس بچسبونم😼

اسلایم😂😂😂

شوخی کردم

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑