2777
2789
عنوان

میخوام تو شامپوش موبر بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 4798 بازدید | 171 پست
اسی گوشیشو بردار ببر بشکون خراب کن بنداز دور

پولداره عین خیالشم نیست یکی بهتر میخره😂

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو مهمونی دامنشو با نوتلا قهوه ای کن

حیف نوتلا 😂همون آدامس بهتره دیگه خطر نداره

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
پولداره عین خیالشم نیست یکی بهتر میخره😂

عههههه😐😐😐

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

حیف نوتلا 😂همون آدامس بهتره دیگه خطر نداره

فقط خواهشنا آدامس رو نچسبون رو سرش، وگرنه مجبور میشه خودش رو کچل کنه😂

بزن وسط موهاش

Tunnel Vision                                                                  

راستی چند سالته و اون چند سالشه ؟

جفتمون سنمون زیاده 🤣

فقط خواهشنا آدامس رو نچسبون رو سرش، وگرنه مجبور میشه خودش رو کچل کنه😂بزن وسط موهاش

آره همون وسط موهاش کوتاه کنه دلم خنک بشه کافیه😂

راستی هنوز هم موهات عین بچگی هات طلایی است؟

نههه هرچی بزرگتر شدم تیره تر شدن هنوزم بورم ولی نسبت به بچگیم تیره ان🥲

نههه هرچی بزرگتر شدم تیره تر شدن هنوزم بورم ولی نسبت به بچگیم تیره ان🥲

بخاطر اب و هواست و کمتر کسی تو ایران موهاش طلایی روشن می مونه، مگه در اروپا باشی که روشن بمونه

Tunnel Vision                                                                  

خوبه به همین راضی میشی

آررره باو اگه تاپیک نزده بودم موبرو میریختم کور میشد بدبخت میشدم😂🤦‍♀️

آررره باو اگه تاپیک نزده بودم موبرو میریختم کور میشد بدبخت میشدم😂🤦‍♀️

آره واقعا،خوب کردی مشورتی گرفتی از اهالی نی نی سایت چون تصمیم بی عقلانه گرفته بودی خدایشش😂

Tunnel Vision