2777
2789
عنوان

دارم از استرس میمیرم کیا واسه ازمون اموزگاری میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 113 پست
از ساعت چند تا چند میخوندی ؟

من  کتاب ب کتاب میخوندمو خلاصه برداری میکردموو تستتشون میزدم 

هر کتابی دو تا سه روزی طول میکشید 

بعد میرفتم کتاب بعدی یه هفته آخرم فقط مرور  خلاصه ها و تستها کردم ....

بعضیا  مثلا هر روز 30 صفحه از ی کتاب میخوندن ک من پسندم نبود 

برگردم عقب حتما از اول از موسسه ها پک میخریدم ... چون کلی وقت و انرژیم دنبال منابع و تستها میذاشتم .... از این کانال ب اون کانال

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
یعنی رسیدی همه رو بخونی؟

نه عزیزم مجبور شدم 3 تا کتابش حذف کردم ...  بقیشم خوندم تست زدم و از اینکه وقتم کمه گریه میکردم ... 

پای سفره هم میخوندم ... پای اجاق گازم ....

حتی امتحان کتبی ک دادم درجا شروع کردم خوندن واسه مصاحبه .... در صورتی اصلا معلوم نبود پذیرفته بشم

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچها من کتاب ندارم بنظرتون با گوشی خوندن شدنیه؟؟؟؟؟

من با گوشی خوندم .... سخت بود و قبول شدم ... چندتاشم کپی کردم ک از گوشی خسته میدم جزوه ها میخوندم

چه امتیاز های داشتید که باعث شد جلو بیفتید؟

من امتیاز  دو سال سابقه پیش دبستانی داشتم ک کمتر از 4 نمره بهم دادن .

و دو تا فرزند و شوهر ک 24 امتیاز شد . دیگه هیچی 

من امتیاز دو سال سابقه پیش دبستانی داشتم ک کمتر از 4 نمره بهم دادن . و دو تا فرزند و شوهر ک 24 امتی ...

اگه تو مدرسه خصوصی و به عنوان دستیار باشی هم قبول میکنن؟

حجابتون چطور بود؟

اونایی که از شما نمرشون بالاتر  بود، چی باعث شد رد بشن؟

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

اگه تو مدرسه خصوصی و به عنوان دستیار باشی هم قبول میکنن؟حجابتون چطور بود؟اونایی که از شما نمرشون بال ...

بستگی داره میدیر برات امضا کنه یا نه . فقط مدیرت امضا کنه اونا مشکل ندارن . 

حجابم خوب بود ولی بی نهایت براشون مهم بود ک حتما چادری باشی . بی نهایت من چادری نبودم ولی از وقتی آزمون دادم تا نتایج اومد همه جا چادر پوشیدم. 

منکه میگم فقط خدا منو قبول کرد البته اونقدر تلاش کردم ک دیگه  توانم بیشتر نبود . واقعا 100 گذاشتم . 

مربی ای  ک باهامون کار میکردم تا مصاحبه دادم گفت شما برو مانتوی اول مهرت رو بخر از کلاس 80 نفری فقط ب من این حرفو زد . 

ولی من صبح تا شب میخوندم شب تا نصف شبم از استرس قبول نشدن گریه میکردم 

بستگی داره میدیر برات امضا کنه یا نه . فقط مدیرت امضا کنه اونا مشکل ندارن . حجابم خوب بود ولی بی نه ...

خدا رو شکر  خیلی خوشحالم نتیجه گرفتید 

امیدوارم از این به بعد هم موفق باشی و بتونی بهترین معلم بشی 

فقط شما اموزگاری بودین لیسانس داشتید؟

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

خدا رو شکر خیلی خوشحالم نتیجه گرفتید امیدوارم از این به بعد هم موفق باشی و بتونی بهترین معلم بشی فق ...

من فوق دارم ولی با لیسانس امتحان دادم . کیفیت بخشی بودم