2777
2789

به طرف گفتم ۳۰ تا سکه با حق طلاق ، خیلی بد برخورد کرد و نوشت الان فهمیدم نیتت چیه و فکر کردی زرنگی ، اگه کسی پیدا کردی که قبول کنه خبرم کن و نوشته بود برای همیشه بای

منم براش نوشتم حتی اگه میخواستی با خانمی ازدواج موقت کنی حداقل باید ده تا سکه مهرش میکردی. تعهد اون خانم هم تا فقط پایان زمان ازدواج موقت بود نه تا آخر عمر.

اینقدر عصبانی شدم که پیام هارو پاک کردم وگرنه میفرستادم ببینید چه جوری حرف زده.

می‌خوام بدونم یه مرد ۴۲ ساله که یه ازدواج سابق داره کسی بهش بدون مهریه دختر میده!؟ خونه و ماشین داشته باشه.از نظر ظاهری خیلی معمولی با قد ۱۷۳ ، اخلاقی هم که نمیشه هنوز چیزی در موردش فهمید!

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۳۰ تا ب نظرم کمه .

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

اون از مهریه نترسیده از حق طلاق ترسیده

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

برای منی ک 14 میخوام زیاده😂

ولی در کل رفتارش خوب نبوده قشنگ نشون داده مناسب زندگی نیس

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤