2777
2789
عنوان

به نظرتون سی تا سکه مهریه توقع زیادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه مگه گفتی ۳۰ تا سکه رو بهم پرداخت کن الان  بعلاوه حق طلاق 

اگه اره 

خوب اون اقا بد کاری نکرده 

فقط بد حرف زده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

حق طلاق این وسط ناجور بود هر کی بود فکر میکرد بعد ازدواج مهریتو میزاری اجرا و طلاق میگیری 

حالا اگر بهت بگم مهر من چقده باورت نمیشه !

' وَ کَفی بِاللّهِ عَلیماً ،،، '˼همین کہ خدا مےدونه، کافیہ♥️️ 

خیلی معمولی و حتی کم هم گفتی 

این آدم مشکل داره یعنی چی الان فهمیدم نیتت چیه؟! مگه با پول ۳۰ تا سکه چیکار میشه کرد که فکر کرده حق طلاق خواستی که بعد عقد سریع مهر بگیری و طلاق!!!، به خدا عقلش کمه.حتی اگه قبول کرد باهاش ازدواج نکن

😊
اون از مهریه نترسیده از حق طلاق ترسیده

میدونم اما من اگه حق طلاق رو میخواستم حذف کنم به زیر پنجاه تا راضی نمی‌شدم که. مگه خرم بدون مهریه با یه مرد مطلقه برم زیر یه سقف. اگه بخوام کلا بیخیال مهریه بشم برای من هم گزینه های بهتر و بیشتری میاد وسط ، چون دیگه مهریه نمیخوام و آدمایی با شرایط بهتر رو میتونم انتخاب کنم

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

اتفاقا  میشه  گفت  اخلاق  اش  افتضاح  هست 

زن  بیچاره  قبلی  هم  نتونسته  تحمل  کنه 

فقط  حسابی  تحقیق  کن  چه  این  چه  کس دیگه  ای 

خودت  رو  بدبخت  نکن  اصلا  

شوهر  کردن  اش  دهن  سوزی  نیست

حق طلاق این وسط ناجور بود هر کی بود فکر میکرد بعد ازدواج مهریتو میزاری اجرا و طلاق میگیری حالا اگر ب ...

مهرت چه فایده وقتی ۱۱۴ تاشو بیشتر نمیدن 

اونم سالی ی سکه 

مهر کم و حق طلاق عاقلانه ترین تصمیمه

نورم🫠