2777
2789
عنوان

خیلی از دستش عصبانیم حق دارم یا نه (بچه سال نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 115 پست
حق نداری و یعنی چی هی پشت خطش بودی گفت حالم خوب نیس بعد کار زنگ میزنم خب میداشتی اگه بعد کار تماس نگ ...

من 2 بار فقط توی ساعت مختلف تماس گرفتم

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکم بی تفاوت باش نسبت بهش بذار اون بیاد سمتت و باهاش توافق کن برای همیشه که ی وقتایی باید جواب تورو ...

خدایی جواب همرو داد 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

کاری به اینکه طرف چه نسبتی داره ندارم در رابطه با هر آدمی همچین وقتایی یکی دو بار میپرسم مشکلش چیه و ...

دقیقا 

الان زنگ زد چه رفتاری نشون بدم؟

بنظرم جوابشو بده فقط بگو ازش دلخور شدی دليل دلخوری رو هم بگو ببین چی میگه زیاد همه چی رو جدی و پیچیده نکنیم. 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

نه حق نداری شما ایشون حق دارن...بخدا من به شوهرمم اینقد زنگ نمیزنم کلا لزصب تاشب زنگ نمیزنم بلاخره د ...

من 2 بار تماس گرفتم اینم چون حالشون مساعد نبود

چه حقی؟ حتی بین زن و شوهرا که اسمشون رو همدیگست بعضیا میگن به چه حقی. تو چی میگی این وسط. اصلا چرا ا ...

آنقدر ادبتون سطحش پایین ترجیح میدم جوابتون ندم

چه دوباری تو پستت بیشتراز ۱۰بار که میشه

نه صبح خودش زنگ زد 5 بارم الان من ساعت 3 و 5 فقط تماس گرفتم 

آنقدر ادبتون سطحش پایین ترجیح میدم جوابتون ندم

تو که میفهمی و سطحت بالاست وقتی میگه سرکارم تو نباید زنگ بزنی پیام بدی. معلومه که سیریشی و این نشون دهنده سطح پایینت هست. کلا مخت تاب داره وگرنه میفهمیدی

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

تو که میفهمی و سطحت بالاست وقتی میگه سرکارم تو نباید زنگ بزنی پیام بدی. معلومه که سیریشی و این نشون ...

بدو برو دعا کن ‌شوهرتو پیدا کن به جای این حرفا 

توبرو دعاکن دوست پسرت ولت نکنه 😂

نمیکنه جیگر مطمئن باش😂