2777
2789
عنوان

خیلی آدم بدشانسیم

51 بازدید | 7 پست

خسته شدم تو بارداری پسرم آبله مرغان گرفت خودم گرفتم بعد فشار و دفع پروتئین و قند گرفتم پسرم کلاس اول از درس کلی عقب افتاد و حرص جوش از اونورم مادر بزرگم ۱۲روز فوت کردن مامانم افسرده شده ،الان احتیاج به کشید دارم کنارم باشه والا انقدر غصه خوردم بخاطر مشکل دار شدن بچه عقب افتادن درس بچه کلاس اولیم از تیمور فوت مادر بزرگم مامانم که دیگه تموم نمیکنه کلافه خستم دلم میخواد برم بمیرم ،

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش میگم بابا میدونم مادرته ولی خوب اونم سنی ازش گذشته بود تا ابد قرار نبود زنده باشه که ی بچه ۱۳ساله داری منم بار دارم جمع کن خودتو به خودت بگو مادرم از درد راحت شد بهم میگه انشاالله مادرت بمیره بفهمی 

بچت چه مشکلی داره .بچه کلاس اولت فوقش سال بعدبره دوباره بخونه .مادرتم بذارسوگواریشوبکنه توبفکرخودت و ...

تا  شنبه خونه مادرش بود تو شرایطی که باید من بیمارستان بستری میشدم پسرم هم با هیچکس جز خودش نمی مونه شرایط منم براش مهم نبود ولی الان اومده خونه مدام دپرس بجا نشسته منم کلافه میشم