2777
2789
عنوان

خیلی از دستش عصبانیم حق دارم یا نه (بچه سال نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 115 پست
دوست پسره😐

مهم نیست چه نسبتی داری

مهم اینه یه روزایی آدما واقعا وقت ندارن

یا اعصاب نداره

مشکلی داره که وقتش یا فکرش و مشغول کرده

یه بار دیدی اوکی نیست ولش میکردی تا میزون که شد خودش سراغت بیاد

دیگه ادم گاهی به تنهایی نیاز داره اگه میخواست خودش حرف میزد

الان چه رفتاری نشون بدم؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی یکی خلقش تنگه و نمیخواد درموردش حرف بزنه گیر ندید منم بدم میاد بهم گیر بدن ترجیح میدم تو سکوت و ...

درحال حاضر چه رفتاری نشون بدم؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

زیاد پیگیر نباش بذار خودش بیاد جواب بده منم وقتایی دوس پسرم زیاد پیگیر میشه میگم کار دارم زنگ نزن

الان زنگ زد چه رفتاری نشون بدم؟ 

و باید چه رفتاری نشون بدم؟

یکم بی تفاوت باش نسبت بهش بذار اون بیاد سمتت 

و باهاش توافق کن برای همیشه که ی وقتایی باید جواب تورو بده چون هیج کس انقدری مشغول نیست ک نتونه دو دیقه وقت بزاره واس پارتنرش

اگه خدا بخواد میشه 
خب وقتی میبینی درست جواب نمی‌ده واسه چی اینقد زنگ میزنی ؟منم باشم اعصابم خورد میشه یکی وسط کار مرتب ...

آخه 2 بار فقط تماس گرفتم 

کاری به اینکه طرف چه نسبتی داره ندارم در رابطه با هر آدمی همچین وقتایی یکی دو بار میپرسم مشکلش چیه و نشون میدم برام مهمه و میخوام کنارش باشم اگه به کارش ادامه داد من بدتر خودش بی محلی میکنم .... 

نه که لجبازی کنم ولی معمولا تو همه روابط هرچقدر تو بیشتر بری جلو اون بیشتر میره عقب 

تو بری عقب اون میاد جلو 

و همیشه هم جواب داده و برعکس شده طرف افتاده دنبال معذرت خواهی و پیگیری ... 

نه حق نداری شما ایشون حق دارن...بخدا من به شوهرمم اینقد زنگ نمیزنم کلا لزصب تاشب زنگ نمیزنم بلاخره داره کار میکنه درست میگه دیگه الان شدی براش مزاحم از دستت عاصی میشه که اینجوری....خدا به داد شوهرت برسه ....چرا اینهمه پیگیر زنگ ....شب موقع اومدن از کار خودش زنگ میزنه شوهرم...همیشه  افتخار میکنه پیش همه همکاراش میگن خوشبحالت خانمت هی زنگ نمیزنه ...ما بیچاره شدیم از دست اینا....میگف یه دوستم زتش یه بار زنگ میزنه جوابشو میده دومین بار زنک بزنه دیگه جوابشو نمیده پشت تلفن فش بارونش میکنه میگه کنه شد اینم برای من ...دست از سرم برنمیداره...بابا بفهمین مردا پیگیری وزیاد زنگ زدن رو دوست ندارن کلافه میشن ...

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
بنظرم خیلی زیاد بهش گیر دادی همون صبح که گفت بعداحرف میزنیم بایذ رهاش میکردی، میدونم اژ دوست داشتن و ...

آخه اینجور مواقع میگه خلقم تنگه میفهمم ولی امروز نگفت 

چه حقی؟ حتی بین زن و شوهرا که اسمشون رو همدیگست بعضیا میگن به چه حقی. تو چی میگی این وسط. اصلا چرا ایقد زنگ میزنی مگه خبر مرگش نگفت میخوام برم سرکار دیگه چرا مزاحم میشی😑

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏