2777
2789
عنوان

خیلی از دستش عصبانیم حق دارم یا نه (بچه سال نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 115 پست

عزیزم اون که بعدش گفت که حال روحیش خوب نیست بعدش دیگه نباید پیامش میدادی وبزنگیش سعی کن همیشه قبل اینکه بهت چیزی بگیه از صداش بفهمی حالش خوب نیست چندبار بهت گفت که کار دارم بعد میزنگم ولی توهی زنگ پیام زنگ پیام نکن این کارو بعضی از پسرا زیاد خوششون نمیاد وقتی حالشون خوب نیست کسی پیگیرشون باشه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

عزیزم نمیگم اویزونشیا نه همچین جسارتی نمیکنم ولی پیگیرهم حدی داره وقتی بهت گفت که کار دارم خودم باهات تماس میگیرم توام نزنگش وپیامش نده 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا اره وقتی استفادش تموم شد میکنه

2 سال و نیمه هست استفاده ای هم بوده تا الان تموم شده🙌😂

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

نهایت بعد از ظهر یه پیام می‌دادی صبح صدات گرفته بود نگرانتم، بهم زنگ بزن!

اینکارو میکردم یه دعوا درست میشد تحت عنوان اینکه تو چرا اهمیت نمیدی

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

خیلی پیگیر شدی میذاشتی بیاد خونه ،در کمال ارامش کنارش میشستی میگفتی حس میکنم امروز تو خودتی،چیزی شده ...

الان زنگ زد 1 ساعت حرف زد 

صد بار زنگ زدی حالا ناز میکنی

2 بار یه بار ساعت 3 یه بارم 5 زنگ زدم صبح اون زد 5 بارم بعد از اون 

اویزون پسرا نباشید🙃

عزیزم آویزون چیه من وقتی حالم بده هزار بار پیگیری میکنن نمیشه من بگم گور باباش توی حال بديش ک

بعضیا این مدلیم هر چی بیشتر بپرسی کلافه تر میشن و دعوا میشه ، بذارش به حال خودش ،بالاخره ادم همیشه س ...

آره الان زنگ زد 1 ساعت حرف زد 

خيلي گيري!!من خودم باشم عصبي ميشماين حجم از تماس شما نشان از بيكار بودنته كه بدون اون برنامه اي برا ...

عزیزم من فقط 2 بار تماس گرفتم یکی ساعت 3 یکی پنج صبح ایشون تماس گرفت 5 بارم بعد از ظهر 

عزیزم مشخصه وقتی اینجور آویزونش بشی اونم با خودش فکر‌میکنه که چ شخص مهمی هست ک انقد پیگیرشی‌.همین با ...

عزیزم ایشون حالشون خوب نبود توی شرایط عادی نبود ک 

عزیزم نمیگم اویزونشیا نه همچین جسارتی نمیکنم ولی پیگیرهم حدی داره وقتی بهت گفت که کار دارم خودم باها ...

مرسی عزیزم الان خودشون تماس گرفتن 1 ساعت صحبت کردن