2777
2789

بعد این ک دعوایی کردین ک حالا مقصر هم شما بودین بلد چند وقت دباره رفتارش خوب شد مهربون شد ابراز علاقه کرد شما صبر کردین یا اعتراض کردین ب حرفاش؟ شما ابراز علاقه کردین بهش تا درست شد؟

دارم دق میکنم من رابطم خیلی خوب بود خیلللی ی بحثی شد ک مقصر خودم بودم و الان باهم دیشب حرف زدیم بعد س روز حتی صداش زدم جوابمو با بل؟ میداد قلبم ب درد میاد

اون منو خیلی دوست داشت شک ندارم ک دوسم داره  چیکار کنم ب نظرتون؟ درست میشه واس درست شدنش چیکار کنم دباره مثل قبل زنگ بزنم پیام بدم یا ن منم کمتر کنم تا خوب بشه

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
مقصر تو بودی پس قطعا باید تو قدم بزاری جلو

درست میشه ینی دباره رابطمون جون میگیره؟  ینی الان ابراز علاقه کنم‌نمیگ چقد پروعه  ینی بگم ک دیشب گفتم دلم برات تنگ شده اونی ک این حرفو میشنید از ذوق تا صب درباره دلتنگی حرف میزد دیشب گفت عاخی تازه پیش هم بودیم ک 

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا ما پنج دقیقه بعد آشتی ول میکنیم البته شخصیت‌ها متفاوته

اخ دعوای شدیدی داشتیم ی کار اشتباهی کردم ک اعتمادش نصبت ب من سرد شد

اول عذرخواهی کن بعد

کردم