2777
2789

این مطالب رو از سایت دکتر حسین کرمی متخصص ارولوژیست برداشتم. نمی‌دونستم قاشق هم می‌تونه ویروس منتقل کنه یا بوسیدن! این دیگه چه ویروسیه. حالا باید قاشق چنگال هم با خودم ببرم این ور اون ور. 

عکس اسکرین شات ها رو می‌فرستم. امیدوارم تایید بشه

+وقتی ویروس گرفتید، همیشه عفونی هستید. حتی اگر علائمی مانند زگیل های تناسلی ندارید ، یا زگیل ها را معالجه و برداشته اید، باز هم می توانید فرد دیگری را به HPV و زگیل های تناسلی آلوده کنید.

انتقال ویروس اچ پی وی از طریق بوسیدن امکان پذیر می باشد در برخی از موارد، انواع خاصی از HPV می‌توانند در قسمت‌های مختلف بدن باعث ایجاد زگیل (توده غیرطبیعی و غیر سرطانی بر روی پوست) یا زگیل تناسلی بشوند. از این رو می توان گفت که زگیل تناسلی می تواند از طریق بوسیدن انتقال یابد.

+ اغلب تحقیقات بیان می کنند که گاهی اوقات HPV می تواند از طریق تماس دهانی با وسایل غذاخوری یا پزشکی آلوده انتقال یابد.

قاشق چنگال مشترک یعنی با پارتنرت با یه قاشق غذا بخورید 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر یکی دشمنی داشت و ناقل بود چی؟ می‌دونم احتمالش خیلی کمه اما مغز من نمی‌دونم چرا همیشه می‌ره سراغ ...

خب ممکنه تف کنه روی قاشقت و تو قاشق تفی اونو بخوری😂😂

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

تف چیه! بماله رو زگیلش کافیه

عووق😂😂😂😂😂 

از این به بعد حس کردی کسی باهات دشمنه اول قاشقتو بکن زیر غذای داغ تا میکروب کشی بشه بعد باهاش بخور

یعنی چی قاشق چنگال مشترک؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔