2777
2789
عنوان

به زنداداشم حسودیم میشه

417 بازدید | 19 پست

چقد من تحویلش میگیرم مامانم همینطور 

بابام زندگیشو پاش ریخته برای منم خانواده کردن 

ولی امان ار خانواده همسرم هر موقع رفتم بی احترامی دیدم 

فک کنین شب یلدا کل خانوادش رفتن خونه بزرگتر مارو دعوت نکردن کلا هر جا میرن دعوت نمیکنن به همسرم الکی میگن 

زنداداشم همیشه خونه ماست خوشحالم هست میاد میره 

کاش منم همچین خانواده شوهری داشتم 

خودمون کم جمعیتیم دلم رفت آمد میخاد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا همینم اونقد بی احترامی دیدم خودمو برداشتم وکشیدم کنار دلم بحال خودم سوخت چقد بی احترامی ،قطع رابطه کردم، الان فامیلای شوهرم میان خونه ما خونه مادرشوهرم نمیرن

همممه تاپیکات درباره خونواده شوهرتهکسیم بهت چیزی بگ سریع میگی حتما خودتم خواهر شوهر فتنه ای

چون حقیقت هیچکی جای من نبوده 

خاهرشوهری برداره اول عقد ببرند برگه سلامت فتنه نیستن چین دلیلشم گفته اره چون تو داشنگاه رفتی 

چی بگم 🙃🫠

عزیزم باحرص خوردن فقط خودتو پیرمیکنی این یک بعدشم انقدرازخانواده شوهرت جلوی شوهرت نگوکه ادم بده میشی سیاست داشته باس به خودت ارزش قائل شو بچسب به سوهرت چه رفت وامدیه الان هیشکی باهیشکی رفت وامدنداره شمارودعوت نمیکننذخب به خودت ارزس قائل شو بروی خودت نیار ونرو برو بافامیلای شوهرت مثل زن عمو وزندایی صمیمی شو یاماپربزرگاش عروس چاپلوس باش بزار خواهرسوهراومادرشوهرات بسوزن

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست