2777
2789

من سال دوازدهمم یه مشاور دارم ک به نظرم به شدت سختگیره

رفتارش اینجوریه که اگه یه شب گزارش کارتو نفرستی سرت داد میزنه در صورتی ک خودش گاهی اوقا اصلا تحلیلشونم نمیکنه

اصرار داره گزارش کارتو روی کاغذ و راس ساعت مشخص بفرستی

انتظار داره توی هر آزمون ترازت ۵۰۰تا ۱۰۰۰ تا افزایش داشته باشه و وقتی اتفاق نیوفته باز سرت داد میزنه و حتی یروز که ساعت مطالعت بیاد پایین سرزنشت میکنه

بنظرتون راهمو ازش جدا کنم؟

کاری میکنه از درس زده شم🥲

نفهمه

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا این چ مدلشه

عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری ، وَلا اَسْمَعُ لَکَ حَسیساً وَلا نَجْوی برمن سخت است که همه را ببینم اما تو را نه ، وهیچ صدایی و نجوایی  از تو نشنوم...

نه خوب کاری میکنه خوب نکنه ترازت خوب نمیشه و حق داره و تو نباید برای اون بخونی باید برای خودت بخونی

آخه کی توی یه آزمون ترازش ۱۰۰۰ تا پیشرفت میکنه؟

اینجوری فقط باعث میشه گزارشکار و تراز فیک بهش بدم خیلی انتظاراتش بالاس🙂

آخه کی توی یه آزمون ترازش ۱۰۰۰ تا پیشرفت میکنه؟اینجوری فقط باعث میشه گزارشکار و تراز فیک بهش بدم خیل ...

ببین داری به خودت ضربه می‌زنی  من داداشم پارسال کنکوری بود مشاورش مامان و بابام بودن مشاور نداشت اما خوب ترازش خیلی بد بود یهو رفت بالا چون خیلی نسبت بهش سختگیر بودن