2777
2789
سلام عزیزم آره فداتشم گفتش خوبه واسه جمعه وقت تخمک کشی داد 😘 چرا نرفتی آزمایش اینکه قشنگ خط داره😍

نگفت چندتا داری اون امپول گرونه را نداد به سلامتی به به کلی نی نی تپلی بیاری به حق علی اخه بد یک ساعت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگفت چندتا داری اون امپول گرونه را نداد به سلامتی به به کلی نی نی تپلی بیاری به حق علی اخه بد یک ساع ...

گفتش زیاد داری اما همش بالغ نشدن نصفشون بزرگ شدن امپول واسه بازو داد برا ۴ روز والله چون بیمه هستم خیلی ارزون در میاد فکر کنم اون گرونه رو نداد

نگفت چندتا داری اون امپول گرونه را نداد به سلامتی به به کلی نی نی تپلی بیاری به حق علی اخه بد یک ساع ...

حتی اگر بعد ۱ ساعتم باشه خط داشته که پررنگ شده مال من ۲ روزم موند هیچی خط نیوفتاد راستی میگفتی لکه بینی داری چی شد پریود شدی یا نه ؟

حتی اگر بعد ۱ ساعتم باشه خط داشته که پررنگ شده مال من ۲ روزم موند هیچی خط نیوفتاد راستی میگفتی لکه ب ...

پریود کامل ولی اینا روز سوم پری و چهارمش که امروز باشه زدم این عجیبه

تو مرکز یعنی یا رفتی خود بیمه

نه اون مرکزی که ای یو ای کردم رفتم تایید کردن نازایی دارم نامه نوشتن و اون کاغذ ای یو ای رو دادن بهم منم اینارو بردم تامین اجتماعی اونجا اسممو ثبت کرون

بزار فردا یکی‌بزنم صبح من دیگه حوصله تا ازمایشگاه و منفی‌بودن ندارم خخخ

فردا برو خانوم خانوما خیلی ها بودن حامله بودن اینطوری پریود هم شدن ولی جون بچه در خطر میشه واسه همون میگم برک

نه اون مرکزی که ای یو ای کردم رفتم تایید کردن نازایی دارم نامه نوشتن و اون کاغذ ای یو ای رو دادن بهم ...

چه جالب و خوب بد این رو هزینه عملتم تاثیر داره چون گفتی خصوصیپتنکچر  میشی به به زودم انتقال میدی کیف میکنیم

چه جالب و خوب بد این رو هزینه عملتم تاثیر داره چون گفتی خصوصیپتنکچر میشی به به زودم انتقال میدی کیف ...

آره رو همه چی تاثیر داره دعا کن زود میره جلو هیچ خوب بره جلو دست خالی برنگردم😔 تخمدانام همه ورم کرده انگار بادکنک پر آب کردن