2777
2789
فردا برو خانوم خانوما خیلی ها بودن حامله بودن اینطوری پریود هم شدن ولی جون بچه در خطر میشه واسه همون ...

به خدا اگر یه کم پرنگتر شد چشم به خدا خودت میدونی ماها بی خیال نیستیم من یک هفته هست دارم بی بی میزنم خخخ

آره رو همه چی تاثیر داره دعا کن زود میره جلو هیچ خوب بره جلو دست خالی برنگردم😔 تخمدانام همه ورم کرد ...

الاهی خدا جوابتا بده و منم خوشحال کنم اون خانم زهرا بود یا فاطمه چه خبر صحبت میکنی باهاش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الاهی خدا جوابتا بده و منم خوشحال کنم اون خانم زهرا بود یا فاطمه چه خبر صحبت میکنی باهاش

الهی آمین انشالله خدا دل همه منتظرارو شاد بکنه به حق پنج تن که خیلی سخته خیییییییییلی😔 فاطمه هستن عزیزم آره حرف میزنم هنوز بتاشون صفر نشده

به خدا اگر یه کم پرنگتر شد چشم به خدا خودت میدونی ماها بی خیال نیستیم من یک هفته هست دارم بی بی میزن ...

میدونم عزیزم مسیرمون یکی هستش پر از انتظار درکت میکنم انشالله هر چی خیرمون هستش همون بشه