2777
2789
عنوان

لوند بودن یا موقر و سرسنگین بودن

714 بازدید | 50 پست

خانما.. من خانمیم با چهر معمولی‌‌.. ن بینی عمل کردن ن ژل زدم.. ن کاشت ناخن ‌‌ن مژه...

صورتم لاغره لبامم تقریبا کوچیکه‌‌ بینی متوسطی دارم..تو خونه چون لباس باز میپوشم و...خوشگلم.. ولی بیرون در مقابل زنای دیگ نه..

راستش اون شب ک دوست همسرم با خانمش اومد خونمون کلا به هم ریختم.. خانمش از ایناس ک ناخن کاشته دماغشو عمل کرده ژل لب زده.. ارایش میکنه خط چشم و سایه و...من همیشه سعی کردم خیلی موقر و خانم باشم.. ولی اون شب از نگاه های همسرم ب اون زن فهمیدم اونم چقد دوس داره منم اونجوری باشم. نمیدونم چرا مردا دیگ رو زنشون غیرت ندارن!! ولی کاری از دستم برنمیاد هیچ وقتی پولی نداریم ک بخوام بینی عمل کنم.. کاشت ناخن هم خوشم نمیاد یا مثلا خجالت میکشم مثل اون خانم تو جمعی ک مرد هست انقد با عشوه حرف بزنم..بنطرتون چیکار کنم زنانگیم بیشتر بشه؟؟ حس بدی دارم ب خودم

عزیزم همینجوری خوبی به خودت حس ناکافی بودن نده 

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معذرت میخوام خانم استارتر

ممنون میشم تاپیک قبلم گزارش شه دوستان بخونید متوجه توهینات دیگران و ادبیات بسیار صریحی که استفاده کردم میشید متشکر

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

لوند بودن

با عمل افراطی مخالفم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

والا ما به اون لوند بودن نمیگیم یه چیز دیگه میگیم

شما هم با خاطر آرامش خودت بقیه را الگو قرار ندید

مسیرتون درسته

تو خونه هرجوری دوست دارید باشید لاک بگیر بزن آخه ناخن کاشتن ضرر داره

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.