2777
2789

سلام بچه ها من سالن زیبای کاررمیکنم ـ

یک آقای هست رو برو سالن ماتعمیرات موتور داره

من نزدیک دوساله میام و میرم  و این آقا مدام نگاهش ب منه 

من پوشیده و معمولی هستم  گاهی مانتو عبا و محجبه و گاهی معمولی 

صبح ها ک کلیدو میزنم  در سالن باز کنم متوجه میشم ـ چند باری  پشت سرم نگاه کرد ک دخترم صدا بزنمپ دیدم نگاه من میکنه 

از این ب بعد پشت سرمم نگاه نمیکنم 

من اصلا کنا پنجره نمیشینم ک کسی منو ببینه و خارج از گارد آقایونم💲

ـالان داشتم  نگاه کبوتره  توآسمون  میکردم ک دیدم ای بابا  داره نگاه من میکنه

فورا دور کردم خودمو و پرده رو کشیدم

اخه احمق هیز  نگاه نکن من حساسم حساس 

/خودش هم درحال جداعی با همسرشه/

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

😐از کجا فهمیدی داره جدا میشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانوم ببخشید کامنت نامربوطه

اگه روبیکا داری یه سر به کانالم بزن پشیمون نمیشی آنلاین شاپ زدم ممبرام کمه

کلی تنوع لباس دارم با قیمت باور نکردنی

زنانه و بچگانه 

ارسال رایگان@pooshk_anisa1200

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

[QUOTE=367142785]😐از کجا فهمیدی داره جدا میشه[/QUOTE

ب کار آفرینم گفتم  نگاه آدم میکنه 

گفت بنده خداه چ کارش داری شاید ازت خوشش اومده

گفتم برو بابا 

گفت  شوخی کردم زن داره. داره جدا میشه 

شوهر کار آفرینم با داداش این آقا دوست هستن و خبرداره/

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

بچه ها نکته رو گرفتید🤔

نکنه همونی ک داره  زنشو طلاق میده  

کور خوندی 

ـمن زیر آبی نمیرم جانم   کامنت اول بخون و بعد ریپلای اول منو لطفا قۻاوت نکنید

بهش توجه نکن گلم 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

اوه چه اطلاعات ریزی هم ازش داری

کار آفرینم  میشناسشون گلم

بچه ها نکته رو گرفتید🤔

نکنه همونی ک داره  زنشو طلاق میده  

کور خوندی 

ـمن زیر آبی نمیرم جانم   کامنت اول بخون و بعد ریپلای اول منو لطفا قۻاوت نکنید