دوستان من با دوستم صبحت میکردم که امکان داره منو نامزدم برای بعد عروسی بریم شهر دور اونم گفت بچه دار شی دست تنها میمونی منم گفتم شاید پرستار بچه بگیرم خیلی وقیح برگشت گفت اونوقت با پرستار میریزن رو هم 😐😐😐 بعد میدونه نامزدم خیلی مثبت و متعهده چراااا اینو میگه ..
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
به دور از ادبه میتونه بگه تیز باش!!! انرژی منفی دادن و نحوه بیان غلط اونم اونی که تازه میخواد زندگی ...
خب عزیزم شما دوست هستین این همه ایما و اشاره هم منطقی نیست آدم با دوستش راحت حرف میزنه.شما خیلی سخت میگیری وگرنه من و دوستم مکالمه مون همینطوره لزومی نبینیم با کنایه صحبت کنیم ربطی به انرژی منفی نداره اگه هم انرژی منفی باشه بهتر از اتفاق بده.سخت نگیر
در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیالِ نابِ من!🌸😍
به دور از ادبه میتونه بگه تیز باش!!! انرژی منفی دادن و نحوه بیان غلط اونم اونی که تازه میخواد زندگی ...
همش گفتی من تیزم من تیزم. به نظرم یه دختر تیز کاری نمیکنه که بعدا پشیمون باشه. با عرض پوزش دوستت خیلی از تو تیز تره و حرف عاقلانه ای زده دیگه بستگی به خودت داره به حرفش گوش بدی یا نه