2777
2789
عنوان

میگه پرستار بچه با شوهرت خیانت میکنن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5096 بازدید | 219 پست
پنج سال از من کوچیکه با اون سنش زیادی بدبینه من خودم تیز بینم ولی ابدا انرژی منفی بدم به کسی

این انرژی که میگی اصلا نیست این آدم ها هستن که اتفاق رو به وجود میارن یا حالا خیانت رو‌مثلا 

شما چون راجع به شریک زندگیت صحبت میکنی نمیتونی قطعا بگی همیشه همه جا تو هر شرایطی چجور قراره باهات باشه شما فقط راجع به خودت با اطمینان میتونی حرف بزنی که خاین نیستی ولی باز اونم نسبی هست تو رابطه دو نفر با هم هستن همه چی به هر دو ربط داره نه فقط به خود شما 

انرژی منفی که نیست ونفرستاده فقط گفته که نظرش رو گفته باشه هر کس هم با توجه به تجربه وفکرش حرف میزنم عمل می‌کنه دوستت حتی قصد ناراحت کردنت رو نداشته چه برسه انرژی منفی 

فقط حقیقت رو بهت گفته 

شما تازه اول زندگی هستی وتحربه نداری ایشالا که خوش باشید باهم تا ابد ولی اگه بحث احتمال هم باشه بهتره که مواظب باشی 

تازه میگه میام خونتون فلان کار میکنیم فلان جا میریم خیلیییی پیگیرمه

یه دختر بود زندگی واقعی خودشو تعریف میکرد که به دوستش خیلی اعتماد داشت هرشب باهم بودن آخرش رفیقش با شوهرش تو خونه عملیات کردن اون تازه فهمید اومد به همه بچه های نی نی سایت می‌گفت غلط کردم من نمی‌دونستم اینجوری میشه اما وقتی پنبه و آتیش و کنار هم میذارن باید فکر اینجاشم بکنن ما که باهات مشکلی نداریم عزیزم راست میگیم بهت سیاست زنانه داشته باش 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس برات نقشه داره.

اره منم‌شک کردم میخواد نقش دوستای خوب و دلسوز رو بازی کنه بعد از اعتماد اسی کاری کنه 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

پنج سال از من کوچیکه با اون سنش زیادی بدبینه من خودم تیز بینم ولی ابدا انرژی منفی بدم به کسی

همه ی اونایی که بهشون خیانت بوده احمق بودن؟ گوش هاشون درازه؟ دوستت خواسته چشم و گوشتو باز کنه که تو دردسر نیفتی اما انگار تو نمیخوای بفهمی. اگه پرستار گرفتی سنش بذار خیلی بالا باشه 

یا ابوالفضل جدی میگی

بله هرچی ماشین گرون تر باشه بیشتر ار این کارا میکنن

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

بله هرچی ماشین گرون تر باشه بیشتر ار این کارا میکنن

وای خدای من چی داره به سرمون میاد😔

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

عزیزم دوستت حرف بدی نزده خواسته بهت هشدار بده شما اگه انقدر حساسی بهتره رابطه ان رو کم کنی وگرنه دوستت حرف بدی هم نزده شاید شما تازه ازدواج کردی هنوز توی تب و تاب هستی.دگرنه حرف دوستت منطقی بود.

در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیالِ نابِ من!🌸😍
اره منم‌شک کردم میخواد نقش دوستای خوب و دلسوز رو بازی کنه بعد از اعتماد اسی کاری کنه

منم به دوستم گفتم گرستار نگیره اگر هم گرفت جوون نباشه. الان برا شوهرش نقشه دارم؟؟ چه حرفایی میزنید 

ولی کلا اینو بدون اسی پرستار زن نباید بیاری خونه شوهرت خوبه قبول ولی اون زن رو که نمیشناسی به اون هم که اعتماد نداری اصلا خیانت هیچی مراقب خودت باش داستان ۲۹ماه گروگانگیری رشت رو تو گوگل بخون ببین مردم چقدر دزد شدن حواست به همه چیز باید باشه تو این روزگار منظور دوستت اینه 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
ولی کلا اینو بدون اسی پرستار زن نباید بیاری خونه شوهرت خوبه قبول ولی اون زن رو که نمیشناسی به اون هم ...

نحوه بیان خیلی فرق داره خیلی بده اینجوری گفتن وگرنه من تیزم

هنوز نامزدی و ب خیانت همسرت با پرستار بچه های نیومده فکر میکنی؟

یاد مهران مدیری افتادم.

توی اداره یکسره میگفت هعیییی..... و آه می‌کشید.

همکارش پرسید چیه چی شده؟!

گفت غصه‌ی این بچه داره منو می‌کشه.

همکارش پرسید بچه‌ت چند سالشه؟

گفت هیچی هنوز دنیا نیومده! 😂🤦‍♀️