2777
2789

ولی نمیخامت ناراحت بشه همه چیزش خوبه ولی اسمش خیلی خوشم نمیاد راستش دوس دارم عوض کنه

شاید شما بگید خوبه ولی خب من خوشم نمیاد هرکسی یه نظری داره 

اسمش جلال 

میشه برای سلامتیم یه آیة الکرسی بخونید😍

هیچوقت درک نکردم چرا باید اسم مهم باشه  حساس نشو بعدا که مهرش به دلت بیفته همین اسم میشه همه چیزت هی دوست داری صداش کنی

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه اینهمه سال با این اسم زندگی کرده 

من باشم عوض نمیکنم از شنیدن اینکه اسمت رو عوض کن هم ناراحت میشم و اون شخص بنظرم یه ادم خود خواه میاد که حس خوبی بهم نمیده درنتجه ازش فاصله میگیرم 

ولی نمیدونم مردا چه رفتاری کنن

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

نگو خوشت نمیاد که نمیاد مسخره

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

فعلا خاستگارته هرموقع ازدواج کردید با یه اسم دیگه قراره صداش کنی عشقم عزیزم قشنگم مهربونم ویا اسمی ک ...

عزیزم بزودی عقد میکنیم

میشه برای سلامتیم یه آیة الکرسی بخونید😍

اسمشو صدا نکن 

بگو عشقمی نفسمی آقامون چمیدونم از این لوس بازیا

ولی اصلا درمورد اسمش چیزی نگو لطفا ناراحت میشه

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن