2777
2789
عنوان

چجوری به خواستگارم بگم از اسمت خوشم نمیاد عوض کن

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا طرف باید قبول کنه  به خاطر یه زن گرفتن از هویت خودش بگذره ؟ 

حتما باهاش مشکلی نداشته که تا الان عوض نکرده 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

منم یه خواستگار داشتم اسمش تیمور بود فقط موندم نخبه مملکت تحصیل کرده مهندس گاز با هلی‌کوپتر کلا جابجا میشد چرا اسمشو تغییر نداده بود تیمور بود 😐

حالا ک شوهرم اسمش فرشاد هس میخواد بزاره حسین 😐

حتی اگه به سلیقه نباشه اسم خارج از عرف نیست که اون طرف قطعا ناراحت میشه

بله ولی شما گفتید چقدر بد سلیقه ای و امکان داره دل ظروف شکننده باشی 💖💖💖

بله درسته منم با نظر شما موافقم که نباید بگه😘😘

منم از روز اول همسرم از اسمم خوشش نمیومد بعد مادرش اینا و زنداداشاش فرستاده بود که اسمش عوض کنه... هیچ وقت نگفت خوشم نمیادا فقط از اول گفت ی اسمی که با اول اسم خودم شروع بشه ولی من سفت و سخت گفتم نمیخوام اسمم عوض کنم من همینم که هستم میخوای بسم الله دیگه اونم چیزی نگفت ولی تو این ده دوازده  سال هیچ وقت اسمم صدا نکرده الآنم پشیمونم میگم کاش میذاشتم عوض کنه حداقل صدام میکرد...

حسبی الله

ولی اسم جلال زشت نیست بنظرم قشنگ و خوش آهنگه من که گیر نیستم رو این مسائل 

حالا من جاریم  همسرش دواسمی بود کامل می‌گفت بقیه همون قسمت دوم اسمش صداش میکردن ی مدت اینجور صدا کرد بعد الان خودش خسته شده اونم همون فقط قسمت دوم اسمشو میگه بنظرم تو جمع خانوادش و دوستاش ی جوریه بقیه ی جور صدا کنند تو ی جور دیگه

حسبی الله