2777
2789
عنوان

یه اتفاق هولناک

105 بازدید | 9 پست

داشتم پیاده میرفتم دنبال پسرم یه ۲۰۶وایسلد گفت خانم یه لحظه 

من فکر کردم حالا آدرسی چیزی میخواد گفتم بفرمایید 

میشه شمارمو داشته باشین ؟؟گفتم خجالت بکش بچه من پسرم همسن تو هست 

بعد رد شدم این تا یه مسیری همینجور اومد و هی گفت خانم ترو خدا خانم  اگر خوشت نیومد ادامه نده البته من فقط صداشو میشنیدما  نگاش نمی‌کردم گفتم تو این محل اگر بزنم سرو صدا آبروی خودم می‌ره 

کلی اومد دید من محل نمیزارم رفت 

شما تصور کن پسره تو همون نگاه اول که من دیدمش زیباییش و خوش استایلیش میتونم بگم نود از صد بود 

پیش خودم گفتم خدایا دنیا داره کدوم ور می‌ره 

حالا شما فکر کن یه خانم خیانت دیده یا خانمی که از سمت شوهرش ترد میشه یا خانمی که از شوهر محبت نمی‌بینه  بیفته تو تور این آقا چی میشه؟؟؟

این که عاشق من نشده بود که 

به نظرم دیگه دنیا داره می‌ره سمتی که پسرای جوان که توانایی ازدواج ندارن میرن میگردن خانم هابی که متاهل هستند و میدونن برای  تامین نیاز جنسی  به مشکل نمیخورن رو پیدا میکنن فقط و فقط برای رابطه 

واقعا باورم نمیشه 

منم که یه آدم معمولییییی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلقه داشتی؟

به حلقه دارا بیشتر گیر میدن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

نداشتم ولی خب سنم میخوره که متاهل باشم

نه یه نکته ای هم هست که الان دختر ها سنشون بالا میزنه مثلا ۱۶ سالشه بهش میخوره ۲۵ باشه 

من تو همین سایت هم دیدم که دختره ۱۵ ۱۶ سالش بود ولی واقعاً زیر ۲۰ بهش نمیومد یا تو اینستا دخترا اونقدر خودشون رو دستکاری میکنن آدم میگه این حتما ۲۷ رو میشه میبینی که دبیرستانیه 

ایشونم شاید اینطوری فکر کرده