2777
2789

اونارم دعوت کرده تا خونه خواهر شوهرم یساعت راهه اینا هم باما میان بنظرتون چطوری رفتار کنم اونجا اصلا یجوری نمیخام ببینمش شوهرمم میگ بریم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلیییی مجبور باشم میشینم تو ماشین هدفون میزنم رسیدیمم با بقیه سرگرم میشم انگگار اصلا پجود خارجی نداره

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

حرمت بزرگتر رو نگهدار سرسنگین باش قهر نشانه نرسیدن به بلوغ عقلی و اجتماعیه   بچگانه رفتار نکن فقط ی سلام بده تو مهمونی عادی رفتار کن کافیه فقط مخاطب هم نباشید از این به بعد هم رابطه رو باهاش در حد حداقل نگهدار  

یا نرو یا خوب رفتار کن .زشته

خدا خیرت بده،زن داداشم من هروقت از مسآله ای ناراحت باااااااااااد میکنه خوب مگه مجبوری نیا،اگه به حرف شوهرت میای پس اونم این رفتارو پسند نمیکنه 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
خدا خیرت بده،زن داداشم من هروقت از مسآله ای ناراحت باااااااااااد میکنه خوب مگه مجبوری نیا،اگه به حرف ...

اره زشته بری جایی دماغتو باد بدی 🤣میزبان ی عالمه بنده خدا خرج کرده خوب یا نرو یا میری خوب باش

ششمین کاربری 😒

باهاش آشتی کن لطفااونم ب ی امیدی پسرشوبزرگ کرده خواهش میکنم آشتی کن باهاش حتی اگه بدترین بدی رودرحقت ...

اصلا یسره پشت سرم پیش شوهرم حرف زده میزنه بعد منو شوهرموبجونوهم میندازه شما باشید با اینجور ادما حرف میزنین

اره زشته بری جایی دماغتو باد بدی 🤣میزبان ی عالمه بنده خدا خرج کرده خوب یا نرو یا میری خوب باش

من با میزبان کاری ندارم ک هیچ دوس ندارم برم چون شوهرم دوست داره بره منم شبا تنخا خونه میترسم بخاطر اون میرم وگرنه عمرا برما