2777
2789
عنوان

چن تا خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 72 پست

بعد بزار ی چیز دیگم بگم😂

من خالم همیشه متفاوت بود همه خاله هام و مامانم زیر ۱۸ ازدواج کردن

مامانم ک قرار بود ۱۴ سالگیش شوهرش بدن خودش بهمش زد

ی خاله دیگم همیشه عشق درس و پیشرفت و مهاجرت بود خودشو کشت برا درس صدشو گذاشت سال اول ی رشته خوب اورد مامانبزرگم نزاشت بره گفت شهر دوره 

سال دوم همینطور تو شرایط بد با فشار عصبی خوند خوند تا بلاخره ی چیز اورد و رفت

تو ۲۲ سالگی فهمید ام اس داره

درسو ادامه داد ولی هر جا رفت کار گیرش نیومد دیگه گفت ازدواج هم نمیکنم نمیخوام کسیو بد بخت کنم هنوزم خیلی کیس های خوب داره ولی خب...

تو این دوره ای ک نوزاد دنیا میاد تا سرطان داره آدم میترسه بشینه حقیقتا😂

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

بعد بزار ی چیز دیگم بگم😂من خالم همیشه متفاوت بود همه خاله هام و مامانم زیر ۱۸ ازدواج کردنمامانم ک ق ...

چ خاله با شعور و فهمیده ای 

انشالله بهترین ها نصیبش بشه 

امیدوارم یه سری بی کلاس و عقده ای مسخرش نکنن تو فامیل 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا کافر همه را به کیش خود پندارد دوما کدوم عقده خواهر؟ مال کدوم دهه ای ؟ منم خودم رابطه دوست دارم ...

ن اصلا جمله آخرت کاملا غلطه..اتفاقا من خودم از اونایی هستم ک تا دلت بخاد حرف شنیدم.. درضمن ازدواج کاری ب دهه نداره..من ۲۰ سالمه..از ۱۳ خاستگار داشتم الکی ب بهانه درس رد کردم..حالا نمیگم ۱۳..حداقل ۱۸..ولی جوگیرانه عمل کردم..و الان پشیمونم چون درس خوندن ربطی ب ازدواج نداره کسی ک بخاد بخونه با شوهرم میخونه و برعکس...بله من ب کیش خود میپندارم چون اول از همه خودم پشیمونم و هزاران نفر دبگ ف

ک فقط اینجا دیدم..هر روز تاپیک شوهر..و چله دعا..شمام مواظب باش از اونور بوم با کله نیایی پایین ک گارد داری برا ازدواج ‌.و از همه مهم تر من اسی حرف زدم نمیدونم چرا ب خودت گرفتی.. شایدم جز همونایی هستی ک گفتم 

اولا کافر همه را به کیش خود پندارد دوما کدوم عقده خواهر؟ مال کدوم دهه ای ؟ منم خودم رابطه دوست دارم ...

اره حدسم درست بود از همونایی 😂😂

ی نگاه تاپیک هات کن‌...نوشتی کی میشه رل بزنم..فکر کن‌ت حتی ت حسرت اینی..و البته خود منم در حسرت خاستگار خوب های ک داشتم..سر همین‌ میگم‌ نباید عقده ای عمل کنیم چون خودمون‌کیس خوب نداریم مردمم پند بد بدیم

ن اصلا جمله آخرت کاملا غلطه..اتفاقا من خودم از اونایی هستم ک تا دلت بخاد حرف شنیدم.. درضمن ازدواج کا ...

جا خوردم از حرفت با طرز حرف زدنت فک کردم ۳۰ ات رده و الان دکتری داری و پشیمونی از ادامه تحصیل جدی  ۲۰ سالته همچین حرفی میزنی ؟ پشیمونم از درس خوندن؟با توجه به سنت نهایت تحصیلی که کرده باشی دیپلمه یعنی الان ناراحتی این دیپلمم گرفتی ؟!به این فک کردی بچه ای که میخوای بزرگ کنی با تحصیلات مدرسه ایه؟!نگران نباش میتونی کل تاپیکامو بخونی چله نگرفتم برای ازدواج من مشکلات خودمو دارم اول اونا باید حل شن بعد برم سراغ ازدواج و تشکیل خانواده 

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
اره حدسم درست بود از همونایی 😂😂ی نگاه تاپیک هات کن‌...نوشتی کی میشه رل بزنم..فکر کن‌ت حتی ت حسرت ا ...

آره به فکر رام نه ازدواج معلوم نیس تو کجا بزرگ شدی از ۱۳ شوهرت میدن🤣بیچاره برو باسن بچتو بشور

جا خوردم از حرفت با طرز حرف زدنت فک کردم ۳۰ ات رده و الان دکتری داری و پشیمونی از ادامه تحصیل جدی ۲ ...

چ ربطی داره من نگفتم از درس خوندن پشیمونم خانم چشات خوب وا کن😂😂

گفتم‌ پشیمونم چرا هر دو‌باهم نرفتم جلو..بعدشم فکر میکنم هرکس ب خودش ب مربوطه چیکار کنه..شما عین خاک انداز خودتو انداختی وسط

چ ربطی داره من نگفتم از درس خوندن پشیمونم خانم چشات خوب وا کن😂😂گفتم‌ پشیمونم چرا هر دو‌باهم نرفتم ...

برو پوشک عوض کن شما سواد نداری🤣

آره به فکر رام نه ازدواج معلوم نیس تو کجا بزرگ شدی از ۱۳ شوهرت میدن🤣بیچاره برو باسن بچتو بشور

اخی عزیزم 😂

حق داری چون ب شدت سوختی از داشتن خاستگار اسی..در ضمن ربطی ب جا و‌مکان نداره..کور نیستی بخون تاپیک ها رو اتفاقا بیشتر شهر ها بزرگ در بر ازدواجن...با چله دعا..ت خدا دونه از مجا میسوزنی

ترشیده ی بدبخت در حسرت شوهر و رلی..بنده ی خدا...در ضمن هرچقدر دوست داری پارس کن..جوابی نمیگیری

منم با کسی که میگه دیپلم گرفتم پشیمونم حرف نمی زدم بدبخت بیچاره سواد حرف زدنم نداری برو نهضت دیپلومتو بگیر برو جوراب شوهرتو بساب فحشت نده نیارت در خونه 😂😂

حالا که انقد بیکاری کل تاپیکامو بخون تا فشاری شی من اصن ب فکر شوهر نیستم بدبخت هدفام بزرگ تر از اون حرفاست که فک میکنی آره من ترسیدم و باسن بچتو بشور

اخی عزیزم 😂حق داری چون ب شدت سوختی از داشتن خاستگار اسی..در ضمن ربطی ب جا و‌مکان نداره..کور نیستی ب ...

آره من ترشیدم تو سن ۲۲ سالگی دارم از خوشحالی بال درمیارم خبر نداری