2777
2789
عنوان

چن تا خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 72 پست
بچه 17 ساله دوست داشتن رو چی میدونه؟؟؟ دوست داشتن یعنی چی اصن . توی این سن بچه ها تحمل قسط و بدهی و ...

ی ادم ۵۵ ساله میشناسم ک با داماد و نوه دارن طلاق میگیرن و دخترش و دومادش ۱۷ و ۲۰سالشونه 

من خدم ۲۰ سالمه سر کار میرم ازدواج کردم قسط دارم وام دارم چک دارم اینا ب سن و سال نیس عزیزم ب درک و فهم طرفه 🥲🥲

ببین رد نکنی همه رو...ک از اونور بوم میفتی.. اینجام ول کن میگن بالا۳۰ نمیدونم فلان..اینا همونان ک خو ...

دقیقااااا نصفشون همیننن😂👏🏻👏🏻

کاربری دست چند نفره❤️✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا نسل جدید زود ازدواج میکنننصف همکلاسی های من عقدن

همونه  که  جوگیر شدی

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

چرا هول شوهری انقد ؟

منم همسن توام نمیگم تا حالا ب خاستگار هام فک نکردم ..چرا وسوسه شدم بگم  ارع ولی فقط برا ی سری مشکلات خونمون ک بعدش باز منصرف شدم از چاله نرم تو چاه

وگرنه شوهر تو این سن بدبختی محضهههه ..اینی ک میگی دوستای تو  عقدن نصفشون .دقیقا دوستای منم بعضیاشون ازدواج کردن و فقط من میدونم چ مشکلاتی رو از این سن دارن حمل میکنن ..یکیشون حاملس و ماه یعد زایمان میکنه ...بیشتر باید دلت براشون بسوزه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

من هم سنتم 

چند ماه پیش درگیر همین مسائل بودم

با نامزدی تو درسم خیلییییی افت کردم جزو یه چهار تای برتر کلاس بودم و الان شدم جزو آخریا

احتمالا میرم آزادی پیام نوری چیزی

اگه هدفت قبولی رشته خوبه ک بیخیال بزار سال دیگه

اگه نه ب مامانت بگو من خودم گفتم مامانم هنوزم گاهی ی سری تفرقه ها میندازه ولی دیگ دوسش دارم 

البته بگم من واقعا شرایط هیچگونه پیشرفتی رو نداشتم چون هم تو ی شهر درب و داغونم هم وضعیت مالی ن چندان جالب

ولی برگردم ب عقب بازم نامزدمو انتخاب میکنم

ولی یک سال دیر تر

ک حداقل کنکور داده باشم دیپلم گرفته باشم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

هنوز ندیدیش میخوایش؟؟؟؟؟🤣🤣🤣🤣

دقیقا منم پشمام ریخ

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

چرا هعی میگید زوده شاید دوسش داره بعدا شد۲۶سالشه عاقل عاقل شد کیس خوب نیومد جوابگویید؟

زوده تو این سن باید زیاد آدم ببینی پخته شی ثبات شخصیت بعد ۲۵ سالگیه ۱۷ واقعا هنوز بچس مثه زمان پدر مادرامون که نیست

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
هنوز ندیدیش میخوایش؟؟؟؟؟🤣🤣🤣🤣

منم نامزدمو ندیده میخواستم🗿

من دقیقا شب قبلش یکیو رد کردم و بسیار هم مصمم بودم ک قصد ادامه تحصیل دارم و کسی زنگ نزنه

روزی ک مامان نامزدم زنگ زد نمیدونم چرا دلم نخواس رد کنن🗿

ببین رد نکنی همه رو...ک از اونور بوم میفتی.. اینجام ول کن میگن بالا۳۰ نمیدونم فلان..اینا همونان ک خو ...

چقد بده که آدم راجع به هم جنس خودش همچین چیزی بگه

چقد بده که آدم راجع به هم جنس خودش همچین چیزی بگه

و چقدر بده ما عقده هامونو سر دیگران خالی کنیم..من خودم اشتباه کردم دلم نمیخواد این خانمم مث خودم جوگیرانه عمل کنه..عقده ندارم..دوست ندارم پشیمون بشه..

ببین ولی جدی منم فک میکردم پخته و عاقلم

الان ک پاش افتادم فهمیدم اسکلی بیش نیستم

نامزدم بر عکس من پختس و کوتاه میاد و درک میکنه

گاهی میگم هر کسی غیر اون بود تا الان ده بار بهم خورده بود

نامزدم میگه سنت کمه همه همینجورین کم کم یاد میگیری

ولی خیلیا اینجوری فک نمیکنن

من خیلیییی اذیت میکنم بهونه میگیرم رفتار درستو باهاش بلد نیستم دعواش میکنم ولی کاش ی بار عصبی شده باشه هیچی نمیگه میگه برو ب حرفات فکر کن بعد بیا

پس طرفت هم مهمه🗿

و چقدر بده ما عقده هامونو سر دیگران خالی کنیم..من خودم اشتباه کردم دلم نمیخواد این خانمم مث خودم جوگ ...

اولا کافر همه را به کیش خود پندارد دوما کدوم عقده خواهر؟ مال کدوم دهه ای ؟ منم خودم رابطه دوست دارم ولی نه ازدواج اعتقادات خودمم دارم ولی ۱۷ خیلی زوده من خودم ۲۲ سالمه ولی همین الآنم ازدواج رو برای خودم زود میبینم 

بعد مگه این خانومو میشناسیم؟ 

فک کنم شما از اون خانومایید که تا یکی وقت ازدواجش دیر میشه با حرفا و کنایه هاتون سوراخش میکنید