2777
2789
یعنی سی به بعد آدم باید بره بمیره؟ عجب ملکه حرفی زدیاوالا فامیل ما پیر زن هام خاستگار دارن خب اون سن ...

ن خودم گفتم اگ پسر بودم اینجوری می‌گرفتم

https://daigo.ir/secret/9824002261  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدابیشترش کنه

بگو بهترش کنه😂بیشتر ک مهم نیس 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

تو هر سنی  میاد  ربطی به سن ندارع

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
تا سی ،😰😰 اقا نپرین بهم نظر دادم خب خودم اگ‌ پسر بودم بیشتر از سی نمی‌خواستم هیچ وقت ،😝😝

خوبع که  پسر  نشدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
پسر مجرد 60ساله هم میشناسم 😉

خب انگشت شمارن منم میشناسم و اینکه اکثر پسرای مجردی تا این‌سن دیدم‌ وضع مالی و اجتماعی خوبی داشتن ولی دخترای پنجاه ساله ای که دیدم‌ بعد یه سنی اصلا از خونه بیرون‌نمیرفتن 

غیر از یه تعداد محدودشون

یعنی سی به بعد آدم باید بره بمیره؟ عجب ملکه حرفی زدیاوالا فامیل ما پیر زن هام خاستگار دارن خب اون سن ...

من  که  بیست و نه  سالمه  اگه  تا سی به بعد  مجرد موندم  فکر  کنم  باید  بمیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ساله نمیدونه سی سالگی زیاد نیست رو هوا حرفی زده خودش برسه به سی خندش میگیره از حرفی که زده

همون  به خدا سی  هم  سنی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دور از جونت عزیزم این دختر رو هیجان نظر داده اصلا منطقی نبوده خرفش

دقیقا❤️❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40