2777
2789
دختری که تو اجتماع نیست که اصن خواستگار نمیاد براش

برا من میاد 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قطعا ربط داره یا شما تو اجتماع هستی و خبرنداری یا برات خواستگار واسطه ای میاد

من ماهی یه بار هم از خونه بیرون نمیرم اصلا چجوری تو اجتماع هستم اما خب واسطه رو آره قبول دارم بوده

ولی عشق هنوز وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد

باید مثلا تو طایفه بگه من شوهر می‌خوام ؟

رفتار خانمانه داشته باش .پوشش بچه گانه نباشه ..بخودتت برس ..با مامانت تو مهمونیا شرکت کن ..بیمارستان ..مسجد ...بانک .اداره ....رفتی با مردم گرم بگیر 

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

وا پ تو خواب می‌دیدنت ؟

ن خب از دور و بر پرس جو بعد میومدن دیدن بعد پسند کردن خواستگاری

ولی عشق هنوز وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد

اگه اینجوریه پس چرا بعضی ازدواجشون جور نمیشه

چون هرچی سن بره بالا خاستگار خوب کم میشه 

دیگه بعد یه سنی یا خاستگارا یا بچه دارن یا ازدواج دومشونه

یا ی موردی دارن ک تا اون مجرد موندن ..

ادم سالم کم پیدا میشه 

و اینکه سن بالا میره ادم‌حساس تر میشه دیگه به هرکسی نمیتونه بگه بله 

لطفا لایک نکنید❤

تا سی ،😰😰 اقا نپرین بهم نظر دادم خب خودم اگ‌ پسر بودم بیشتر از سی نمی‌خواستم هیچ وقت ،😝😝

یعنی سی به بعد آدم باید بره بمیره؟ عجب ملکه حرفی زدیا

والا فامیل ما پیر زن هام خاستگار دارن خب اون سن هم پیر مرد همسن خودشون میاد

برا من میاد

خدابیشترش کنه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️