2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختری که تو اجتماع نیست که اصن خواستگار نمیاد براش

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

تو هرسنی خواستگار هست ..فقط با بالا رفتن سن یخورده کیفتش میاد پایین ..تا ۳۰ ازدواج کنی بهتره 

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

دختری که تو اجتماع نیست که اصن خواستگار نمیاد براش

من اصلاااااا تو اجتماع نیستم از ۱۵ سالگی تا الان که ۲۰ سالمه خواستگار داشتم و دارم و ربطی داره

ولی عشق هنوز وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد

تا سی ،😰😰 

اقا نپرین بهم نظر دادم خب خودم اگ‌ پسر بودم بیشتر از سی نمی‌خواستم هیچ وقت ،😝😝

https://daigo.ir/secret/9824002261  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝