2777
2789
عنوان

روز مرد بگیرم یا ن

221 بازدید | 20 پست

من عقدم

روز مرد نمیدونم براش چیزی بخرم یا نگیرم؟

ایشون بهم ی شاخه گل رز خریدن گفتن ببخشید نداشتم همراهم اینا.

اینم بگم شب یلدا واسم یلدایی آورده بود دو روزبعد روز مادر بود نتونسته بهم چیزی بخره ب نظرتون من بهش چیزی بخرم یا هیچی نگریم؟

گاهی اوقات، برای اینکه به طرفت، یاد بدی که مناسبتا، شده یه شاخه گل بخره، لازمه که خودتم، براش یه چیزی بخری...🌱🌻

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید یلدایی آوردن و دیگه نتونستن برای روز زن هزینه کنن البته احتمالا این دوتا مناسبت رو یکی کردن و با یک تیر دو نشون زدن 

پس شما حتما هدیه بخر 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
شاید یلدایی آوردن و دیگه نتونستن برای روز زن هزینه کنن البته احتمالا این دوتا مناسبت رو یکی کردن و ب ...

اره نامزدم گقت ببخشید نتونستم چیزی بگیرم ی شاخه گل بزور گرفته بود دیدم موجودی حسابش خالیه