2777
2789

عاشق اینجور برنامه ریزیاممممممم

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تالار

ارایشگاه

لباس عروس

گیفت

پاکت

دیجی

گل ارایی 

عکاسسس 

رزروی باغ

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

منم فروردین عقدمه استرس دارم از الان 😅😅

پس چرا من هیچ حس خاصی نداشتم😂

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

اول تالار بعدم بقیه چیزا 

اول باید بری تالار ببینی چ تایمی خالی هست 

بعدش یه تایم مشترک بین اتلیه و تالار و ارایشگاهت و دیجی انتخاب کنی بقیه چیزاش دیگ راحت

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃

سه چهار ماه قبل تالار و دیجی و فیلمبردار و فرمالیته و ارایشگاه

دوماه قبل لباس عروس و کت شلوار و خریدای کوچولو با گیفت و تزعین حنا 

یماه قبل کلاس رقص و فیشیال 😅

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

هرچی زودتر شروع کنی بهتره به نفعته روزای اخر به عجله و بدو بدو نمیفتی که استرس بگیری

من خودم خریدای عروسی و چیدمان خونه رو انقدر دیر انجام دادیم )خونه مون دیر اماده شد مجبور شدیم وسایل دیر بیاریم( یه هفته مونده بود به عروسی داشتیم خرید عروسی میکردیم و اخرای چیدمان خونه رو انجام میدادم 

پس چرا من هیچ حس خاصی نداشتم😂

اخه عشقم یه کشور دیگس هم اولین باره میبینمش هم اینکه شاید عقد و عروسی رو با هم بگیریم 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍