2777
2789
عنوان

مردی که قدش کوتاه تر از زنه

725 بازدید | 94 پست

سلام خانم های زیبا😍

به نظرتون این که مردی قدش کوتاه تر از زن باشه، مسئله ی مهمیه؟ 

من‌ میگم واقعا قد مهم نیست آخه دست خود آدم که نیست. ولی مامانم میگه تو جامعه خیلی به چشم‌ میاد و اینقدر همه بهش اشاره میکنن که خودتم زده میشی یا مثلا با مرد های دیگه مقایسه میکنی و سرد میشی! نظر شما چیه؟🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مهمه 

واقعا مهمه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛  هرگز بخشیده نمیشی🪽🖤🤌🏻

من دوست داشتم هم قد باشیم کوتاه تر دوست نداشتم ولی هرجور خودت دوست داری

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅

راستش من خودم قدم بلنده و مثل همه خانم ها دوست دارم که با کسی باشم که قدش بلندتر از منه ولی خوب متاس ...

کلا الان بیشتر مردا کوتاه شدن 

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

کاملا بستگی به دیدگاه خود شما داره 

اطراف من هستن آدمایی که این مدلی هستن و چند ساله که دارن با هم زندگی میکنن و مشکلی هم ندارن

لطفا وقتی دارم با یک نفر صحبت میکنم شما وسط نپر و احترام خودت رو نگه دار،اگر مخالف هستی میتونی محترمانه نظرت رو عنوان کنی و شخصیت خودت رو پایین نیاری
همقد باشی رو میشه یکاریش کرد ولی خدایی کوتاهتر باشه یکم سخته ولی بازم همه چیز بنظر خودت و محاسن دیگه ...

من شوهرم پنج سانت بلندتره به من میگه کوتوله😐

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗