2777
2789
عنوان

تا چند وقت بعد از زایمان همسرتون سرد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 61 پست

هیچ فرقی نکرد تازه‌توجهش هزاربرابر شد و‌مدام قدردانی میکرد. ی بچه دارم.اینم‌بگم‌خودش عاشق بچه بود من خودم زایمانم‌ طبیعی بود چون میترسیدم تا ۴ماه بعد زایمان نمیزاشتم رابطه داشته باشه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
من دیپورتش میکنم خونه مامانش 😒😒😒 بفروشمش حق الناس میفته گردنم

وای من یه گلوله میارم می‌کشمش 

مزخرفا یکی دیگه زاییده افسردگیشو اینا گرفتن انگار از دیوار بچه دار شده

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سوالتون برام عجیب بود خانم زایمان داشته، بار جسمی و روحی و عوارض و… رو تحمل کرده آقا باید سرد بشه؟؟ ...

غم انگیزه ولی بله شده

من پر از شور و هیجان زندگی ام

با خوردن یه چایی کنار همسرم عشق میکنم

با حرف زدن باهاش کیف میکنم

با یه دور زدن تو شهر کوچیکمون حالم جا میاد

اونم دوسم داره زیاد

ولی دنیایی ساخته بود تو ذهنش از پسر داشتن یعنی عشق میکنه پسر داشته باشه بزرگترین آرزوش بود

نه برای تاح و تخت دوست داشت واقعا

هرکاری گردیم نشد

تو دوران بارداریم هرکی دید گفت پسره این به فکرش قدرت بیشتری داد و بیشتر خیال پردازی کرد

اما دختر بود

این شد که کاخ آرزوهاش خراب شد میگه باید این ارزونو به گور ببرم

بهم توجه داره به بچه هام همینطور اما غم تو چهره و قلبش کاملا مشخصه پنهان میکنه ناراحت نشم میگه بچه شیر میدی.

اما مردی که کوره آتیش بود سرد شده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
دوتا دارمفردا چهل روز میشه که زایمان دوم کردم‌سزاریناز روز سی دوبار بدون دخول رابطه بودباید برم چکاپ ...

من ۲۷ روزه زایمان کردم خونریزی دارم هنوز سزارین بودم

بچه هات چی هستن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
نه گلم من خودمم جنسیت برام اولیت نبود و الویت هردومون سلامتی بود.ببین دوتا دختر داشتن یعنی عشق و عاش ...

رابطشون با باباشون چجوریه

ببین من یه وحشتی دارم به هیچکس هم نمیتونم بگم از اینکه دوتا بچه دارم از اینکه دوتا دختر دارم از آیندشون از اینکه همسرم خیلی پسر دوست داشت از ازدواجشون 

خیلی خیلی میترسم انقدر که نمیتونم دیگه از هیچ حالی لذت ببرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
غم انگیزه ولی بله شدهمن پر از شور و هیجان زندگی امبا خوردن یه چایی کنار همسرم عشق میکنمبا حرف زدن با ...

عزیزکم💚

نمیدونم واقعا چطور میتونم بهتون تسلی بدم 

من آدمی نیستم که نسبت به جنسیت خاصی تعصبی داشته باشم ولی این حق تمام آدم هاست که دلشون بخواد یک جنس رو بیشتر دوست داشته باشن حالا به هر دلیلی که به خودشون مربوطه و یا اینکه وقتی دختر دارن بخوان بعدی پسر باشه و برعکس 

این اشتباه از همسر شماست که وقتی اینقدر براش مهم بوده از روش های پزشکی استفاده نکرده ، بهترین کار اینه به چیزی که خدای مهربان براتون در نظر گرفته راضی باشید چون مطمینا حکمتی بالاتر و بهتر از اونیکه نیست که خدا برای آدم بسازه 

کمی بهم زمان بدید اگر بهتر نشد از مشاور رفتاری و خانواده کمک بگیرید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
رابطشون با باباشون چجوریهببین من یه وحشتی دارم به هیچکس هم نمیتونم بگم از اینکه دوتا بچه دارم از این ...

ببین باباها که عاشق دخترن معمولا برا همین رابطشون خیلی خوبه با باباشون.گلم آخه چه ترسی؟؟ببین البته قبول دارم کلا دختر داشتن تو جامعه سخت تره

۲ تا دختر یکی پسردوتا دخترا ۱۶ و ۱۴ پسرم ۴خوبه ۳۹ سال

عزیزم انشالله خوشی و خیرشون را ببینی سایتون بالا سرشون سلامت باشن

کاش خدا به منم یه پسر بده

رابطه همسرت با بچه هات فرق نداره دخترا و پسرتون

رابطه بچه هات چطوره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی چی 🤨😐فکرشو میخواست قبلا بکنه 😒ونگ ونگ بچه اشو تحمل کنم بشورم بسابم غذا تو حلقش بریزم تازه بر ...

من اصرار گردم بچه بیاریم...

شما بچه نداری درسته؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره ژن داشتیم عزیزمنترس اصلاا

اشالله هر ۵ تاتون سلامت باشید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزکم💚نمیدونم واقعا چطور میتونم بهتون تسلی بدم من آدمی نیستم که نسبت به جنسیت خاصی تعصبی داشته باش ...

اره اشتباه از من بود

گفت نیاریم دیگه شاید دختر بشه

گفتم بریم ای وی اف 

گفت نه 

یه بچه داریم بسه

من گفتم نه ی بچه ظلمه در حقش من اصرار کردم دومیو بیاریم

رژیم و اینام تحت نظر ماما انجام‌دادیم ولی خدا نخواست

اما هنوز نتونسته هضمش کنه

من بهش حق میدم دوست داشته باشه شاید اگر دوتا پسر داشتم منم ناراحت میشدم و دختر میخواستم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم انشالله خوشی و خیرشون را ببینی سایتون بالا سرشون سلامت باشنکاش خدا به منم یه پسر بدهرابطه همسر ...

سلامت باشی گلم 

ان شاالله اگر خدا صلاح بدونه میده باور میکنی پسر من ناخواسته است بعد ۹ سال حامله شدم همسرم گفت سقط من زدم زیر گریه خودشم سری پشیمون شد بغلم کرد بوسیدم گفت اینم پسرت مگه پسر نمی خواستی همون شد پسر وقتی خدا بخواد میده من میگفتم یه پسر بیاریم همسرم میگفت نه دیگه بچه نمی خوایم منم دیگه بیخیال شده بودم که یهو خدا داد 

رابطه اشون خوبه خدا رو شکر گاهی جرو بحثم دارن باهمدیگه 

ببین باباها که عاشق دخترن معمولا برا همین رابطشون خیلی خوبه با باباشون.گلم آخه چه ترسی؟؟ببین البته ق ...

نمیدونم اصلا نمیتونم ترسمو تبدیل به کلام کنم 

وحشت دارم از آینده

بعد از دختر اولم اینطوری نبودم

با بدنیا اومدن دختر دومم ترس تمام وجودمو گرفته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم اصلا نمیتونم ترسمو تبدیل به کلام کنم وحشت دارم از آیندهبعد از دختر اولم اینطوری نبودمبا بدنی ...

گلم من بهتون درخواست دادم میشه قبول کنید؟

ببین اره خب ترس داره یکمی برا دختر و فک کنم اینا خیلیا قبول داشته باشن