منتظرمعجزه،خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 1857 عنوان خدایا تورا به حق امام حسین دست اعضای این تاپیک رو از درگاهت خالی برنگردون🙏🏻 41 بازدید | 7 پست بیاید اینجا برای همدیگه دعا کنیم که دعا درحق هم مستجابه❤️هرکس برای من دعا کرد لایک کنه براش ام یجیب بخونمخوشنودی اقا امام زمان صلوات 🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید دیروز | 09:32 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
powergirlz عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 13330 برات حمد خوندم دعام کن خواخر خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ تو برو بچسب به بنده ی خدا من وصل خدا میشم
anw عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 842 التماس دعا🙂💚 (و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)! "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚
کلمپهههههه عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 9598 برات دعا کردم تو هم برای من دعا کنبرای چیزی که تو دلم میگذره
الی3۸ عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 268 برات حمد خوندم عزیزمدعا کنین بابام راضی بشه، تهران قبول بشم درس بخونمبا کسی که دوسش دارم بتونم ازدواج کنم یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼
فوژان00 عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 6126 إن شاالله همه حاجت های دلت برآورده به خیر بشن و عاقبت به خیر بشی. 🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 💚اللهم صل علی محمد و آل محمد 💚اللهم صل علی محمد و آل محمد 💚اللهم صل علی محمد و آل محمد 💚اللهم صل علی محمد و آل محمد 💚التماس دعا دارم.
فوژان00 عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 6126 إن شاالله حاجت های دل همه دوستان این جمع ، برآورده به خیر بشه. 🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 💚اللهم صل علی محمد و آل محمد 💚اللهم صل علی محمد و آل محمد 💚اللهم صل علی محمد و آل محمد 💚اللهم صل علی محمد و آل محمد 💚التماس دعا دارم.